Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

O Alec Baldwin συμβουλεύει τον Charlie Sheen να «ικετεύσει» για την δουλειά του

Σε άρθρο του σε γνωστή αμερικάνικη εφημερίδα, ο έμπειρος ηθοποιός Alec Baldwin συμβούλευσε τον Charlie Sheen να «ικετεύσει» για να πάρει πίσω την δουλειά του στο “Two And A Half Men”.


Συγκεκριμένα ο Baldwin, που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στο hit show “30 Rock”, πρότεινε στον Charlie Sheen μέσα από κείμενο που δημοσίευσε στην Huffington Post: «Πάρε ένα υπνάκο, κάνε ένα ζεστό μπάνιο και μετά παρακάλεσε τους για να πάρεις πίσω την δουλειά σου. Το απαιτούν οι fans.»

Οι συμβουλές του Alec Baldwin είχαν και συνέχεια: «Τα τηλεοπτικά studios πιστεύουν ότι κανένας ηθοποιός δεν είναι σπουδαιότερος από το show που πρωταγωνιστεί και έχουν δίκιο. Ειδικά αν ο ηθοποιός που βασανίζει τους αρρωστημένους εγωισμούς τους είναι ένας ναρκομανής, που διασκεδάζει με porn stars και γίνεται ρεζίλι στο Internet, τότε θέλουν πραγματικά να τον διώξουν.»

Ο Sheen, που έχει υποβάλει μήνυση στην παραγωγή της τηλεοπτικής σειράς, ζητώντας αποζημίωση 100 εκατομμυρίων δολαρίων για την απόλυση του, δέχθηκε μια ακόμα συμβουλή: «Πήγαινε στο show του Letterman, ζήτα συγνώμη, προσπάθησε να μείνεις νηφάλιος και ζήτα πίσω την δουλειά σου, αν δεν είναι ακόμα αργά…» Να ικετεύσει ο Charlie; Λίγο δύσκολο…


πηγή:mtvgreece

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: