Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Mazda Minagi: Το νέο CX-5;



Αναμφίβολα το Minagi παραμένει πιστό στη φιλοσοφία της εταιρείας που θέλει κάθε μοντέλο να έχει σπορτιφ στοιχεία, τόσο στο σχεδιασμό όσο και στην οδική συμπεριφορά.
Έτσι, το μοντέλο αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη μελλοντική τάση της εταιρείας στα SUV αυτοκίνητα, που όπως η ίδια αναφέρει, περνά σε μια νέα εποχή. Χαρακτηρίζεται για τον compact σχεδιασμό του ενώ όπως είναι φυσικό, η εμφάνιση του χρησιμοποιεί τη γλώσσα Kodo που μας παρουσίασε η Mazda με το εντυπωσιακό πρωτότυπο Shinari τον Αύγουστο του 2010.

Περισσότερα τεχνικά στοιχεία δεν έχουν ανακοινωθεί, όμως το Minagi θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία Skyaktiv σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς. Σύμφωνα με αυτή, το αυτοκίνητο θα μπορεί να ικανοποιεί οδηγικά αλλά την ίδια στιγμή θα είναι ιδιαίτερα οικονομικό, όσο και οικολογικό. Πιο συγκεκριμένα, θα φέρει τεχνολογία Skyaktiv σε κινητήρες και κιβώτια (με γκάμα βενζινοκινητήρων/πετρελαιοκινητήρων, και αυτόματα/χειροκίνητα κιβώτια), καθώς και στο αμάξωμα στο οποίο έχει γίνει ειδική μελέτη ώστε να περιοριστεί το βάρος αλλά η παθητική ασφάλεια να παραμείνει σε υψηλά επίπεδα.
Πηγη:newsbeast.gr



ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: