Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Ο Eric Clapton εξακολουθεί να εμπνέει…



Μιας μεγάλης κλίμακας δημοπρασία διοργάνωσε ο Eric Clapton σε συνεργασία με τον οίκο «Bonhams» την Τετάρτη 9 Μαρτίου. Κατά τη διάρκειά της, ο Βρετανός μουσικός δημοπράτησε 75 κιθάρες και 55 ενισχυτές ... μέχρι και ένα Versace κοστούμι που φορούσε σε μια συναυλία του στο Royal Albert Hall, ενώ το ποσό των 2,15 εκατομμυρίων δολαρίων που συγκεντρώθηκε είναι τρεις φορές υψηλότερο από το αναμενόμενο, ανακοίνωσε ο οίκος δημοπρασιών.



Τα έσοδα από τις πωλήσεις των αντικειμένων τα οποία αγοράστηκαν όλα από διαφορετικούς ιδιώτες, θα διατεθούν στο ίδρυμα απεξάρτησης από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά «Crossroads Centre» , που ο ίδιος ο Clapton έχει δημιουργήσει στην Antigua της Καραϊβικής. Όπως δήλωσε ο επικεφαλής του οίκου: «Ο Eric Clapton εμπνέει μία όλο και διευρυνόμενη κατηγορία θαυμαστών, πολλοί εκ των οποίων ταξίδεψαν μέχρι την έδρα του οίκου Bonhams στη Νέα Υόρκη τις τελευταίες ημέρες για να συμμετάσχουν σε αυτή την καταπληκτική δημοπρασία»


Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, μια κιθάρα «Gibson» του 1948 πωλήθηκε στη δημοπρασία αυτή έναντι 83,000 δολαρίων, ενώ ένα αντίγραφο της διάσημης κιθάρας «Blackie» του Clapton δημοπρατήθηκε για πάνω από 30,000 δολάρια. Ακόμη, δημοπρατήθηκαν ενισχυτές αλλά και ένα κοστούμι Gianni Versace που είχε σχεδιαστεί ειδικά για τον Eric Clapton το 1990.
Ο Clapton, ο οποίος δεν παρέστη στη δημοπρασία καθώς μαζί με το συγκρότημά του εμφανίζονταν στο Los Angeles, θεωρείται ένας από τους σπουδαιότερους κιθαρίστες στην ιστορία της ροκ.
Πηγη;agelioforos.gr




ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: