Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Ισπανία: Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λιβύη


Το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας ανακοίνωσε ότι η Ισπανία αποστέλει 30,5 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λιβύη και συγκεκριμένα στην περιοχή κοντά στα σύνορα Λιβύης-Τυνησίας,
όπου υπάρχουν τουλάχιστον δέκα χιλιάδες πρόσφυγες. Η βοήθεια περιλαμβάνει κλινοσκεπάσματα, σκηνές, μαγειρικά σκεύη, νερό αποθηκευμένο σε κοντέινερς κ.α.

Παράλληλα , η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι παγώνει ένα τουριστικό έργο στην περιοχή Κόστα ντελ Σολ που ανήκει στον λίβυο ηγέτη Μουάμαρ Καντάφι, ενώ κάνει το ίδιο και για άλλα περιουσιακά στοιχεία καθώς και τραπεζικούς λογαριασμούς που ανήκουν ή σχετίζονται με τον λίβυη ηγέτη. Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι η Ισπανία ενεργεί σε συμφωνία με τις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί από την Ευρωπαϊκή Ενωση και τα Ηνωμένα Έθνη κατά του Καντάφι.

Ο Καντάφι σχεδίαζε να κτίσει μια έκταση με δύο χιλιάδες σπίτια, μια πίστα του γκολφ και ένα συνεδριακό κέντρο στην περιοχή Μπεναάβις κοντά στην Μαρμπέλια, σύμφωνα με το ισπανικό υπουργείο Εξωτερικών. Το πάγωμα του έργου αυτού σημαίνει πως δεν μπορεί ούτε να πουληθεί ούτε να θεωρηθεί περιουσιακό στοιχείο του Καντάφι.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: