Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Λίντσεϊ Λόχαν & Τζέιμς Φράνκο: Γυμνοί μαζί

Αυτό και αν είναι νέο:
Η 24χρονη ηθοποιός που τόσο ταλαιπωρήθηκε από τους εθισμούς της αφήνοντας τελείως στην άκρη την καριέρα της και ο 32χρονος σταρ που μεταξύ άλλων, ήταν ο οικοδεσπότης της χθεσινής τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ, πρόκειται να ενώσουν τις δυνάμεις τους, όμως… χωρίς τα ρούχα τους!
Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) και ο Τζέιμς Φράνκο (James Franco) συμφώνησαν να φωτογραφηθούν για ένα πολύ ιδιαίτερο φωτογραφικό λεύκωμα, το οποίο θα περιέχει "ολόγυμνες και γραφικές" λήψεις!

Λέγεται μάλιστα ότι οι δύο ηθοποιοί έχουν ήδη συναντηθεί μερικές φορές για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της μελλοντικής τους συνεργασίας που αναμένεται –αν μη τι άλλο- ενδιαφέρουσα.

Πίσω από την κάμερα θα βρίσκεται ο αμερικανός φωτογράφος Τέρι Ρίτσαρντσον (Terry Richardson), ο οποίος έχει υπογράψει και τη γυμνή φωτογράφηση της Lady Gaga για τη διαφήμιση της φίρμας Supreme.

Οι πηγές αναφέρουν ότι ύστερα από τόσα πήγαινε-έλα στα δικαστήρια, τη φυλακή και τα κέντρα αποτοξίνωσης, η Λίντσεϊ Λόχαν –η οποία μάλιστα έχει τόσο καιρό να δεχτεί επαγγελματική πρόταση της προκοπής- είδε τον ενδεχόμενο της καλλιτεχνικής φωτογράφησης ως "μάννα εξ ουρανού".

"Ο Τέρι Ρίτσαρντσον έπεισε τη Λίντσεϊ και τον Τζέιμς να δεχτούν την πρόταση διαβεβαιώνοντάς τους ότι το αποτέλεσμα θα είναι προκλητικό, αλλά κομψό και με γούστο", υποστηρίζουν οι πληροφορίες. Εμείς απλά περιμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα.


Πηγή:womenonly.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: