Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα


Μπορεί να μην υπάρχουν µεγάλα ποσά για περιττές πολυτέλειες, όμως το στιλ δεν χρειάζεται πάντα χρήµατα για να παραµείνει ακµαίο.


Σηµασία, λοιπόν, δεν έχει το σύνολο της εµφάνισης, αλλά οι έξυπνες νέες αφίξεις που θα συνδυαστούν µε τις κλασικές αξίες της γκαρνταρόµπας σας, σύμφωνα με το βρετανικό τεύχος του Cosmopolitan.

Λεοπάρ φούστα: Το λεοπάρ φέτος είναι για ακόμη φορά στη μόδα και με το σωστό ντύσιμο, μπορεί να κάνει ξεχωριστή μια εμφάνιση. Θυμηθείτε ότι πάντα πρέπει να φοράτε ένα κομμάτι λεοπάρ και όχι παραπάνω. Επειδή είναι εντυπωσιακό και ιδιαίτερο κομμάτι, φροντίστε η υπόλοιπη εμφάνισή σας να μην είναι «φλύαρη» και να κινείται σε μαύρο χρώμα.

Ογκώδες vintage δαχτυλίδια: Τα μεγάλα vintage δαχτυλίδια με τις μεγάλες μονόχρωμες πέτρες είναι το πιο hot αξεσουάρ για την Άνοιξη του 2011. Μπορείτε να τα συνδυάσετε άνετα με μακριά κολιέ ή μεγάλα σκουλαρίκια.

Μποτάκια peep toe: Έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους αλλά φαίνεται πως θα παραμείνουν και την Άνοιξη του 2011. Θα φορεθούν σε πιο φωτεινά χρώματα και θα γίνουν το αγαπημένο σας αξεσουάρ που θα κάνει ξεχωριστό το ντύσιμό σας.

Μακριές φούστες: Οι μακριές φούστες είναι μια πολύ ωραία πρόταση για καθημερινά ανάλαφρα looks που μπορούν να φορεθούν όλη τη μέρα! Μπορούν να συνδυαστούν άψογα με καμιλό καστόρινες μπότες και δερμάτινο jacket.

Μπουφάν parka: Το μήκος του φτάνει στη μέση του μηρού και γι΄αυτό ιδανικό του ταίρι είναι τα στενά παντελόνια. Αν και είναι ένα casual κομμάτι, θεωρείται hot να το φορέσετε και με ένα κομψό ankle boot για να το αναβαθμίσετε και να του δώσετε μία urban προσέγγιση.


Πηγή: real.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: