Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Η Σελίν Ντιόν και η... κρίση

Η ώρα για την πολυαναμενόμενη επιστροφή της 42χρονης ντίβας στη σκηνή έφτασε και εντυπωσίασε το κοινό της –το μεγαλύτερο μέρος τουλάχιστον.


Όπως είχε ανακοινωθεί λίγο καιρό νωρίτερα η Σελίν Ντιόν (Celine Dion) επέστρεψε στη σκηνή του Colosseum στο Caesars Palace του Λας Βέγκας για να συνεχίσει τις παραστάσεις που είχε διακόψει πέρσι λόγω της εγκυμοσύνης και –αργότερα- της γέννας της.
Με τις λαμπερές –θεόστενες- τουαλέτες της, μια σκηνή γεμάτη μουσικούς, φωτορυθμικά και ένα απρόσμενο ντουέτο με τον Στίβι Γουόντερ (Stevie Wonder) η Ντιόν εντυπωσίασε, αφήνοντας όλους με το στόμα ανοιχτό κυρίως για το σώμα της που δεν έδειχνε στο παραμικρό ότι είχε γεννήσει –και μάλιστα δίδυμα- μόλις πέντε μήνες νωρίτερα.

Η Γαλλοκαναδή τραγουδίστρια τραγούδησε όλες τις μεγάλες επιτυχίες της ενώ σε κάποιο σημείο συγκινήθηκε ιδιαίτερα όταν έπαιξε ένα βίντεο με προσωπικές στιγμές εκείνης και των αντρών της ζωής της –του συζύγου της Ρενέ Αντζελίλ (Rene Angelil) και των τριών γιων της Ρενέ Τσαρλς (Rene Charles), Νέλσον (Nelson) και Έντι (Eddy).

Οι περισσότεροι από 4000 άνθρωποι που παρακολούθησαν την πρώτη αυτή εμφάνιση της Σελίν Ντιόν ενθουσιάστηκαν, αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι που δεν βλέπουν πως θα μπορέσει η πανάκριβη παράσταση της ποπ ντίβας να σταθεί εν μέσω της οικονομικής κρίσης που φυσικά έχει φτάσει και στην πόλη του Λας Βέγκας, η οποία εμφανίζει το μεγαλύτερο ποσοστό ανεργίας σε όλες τις ΗΠΑ.

Πάντως η ίδια η Ντιόν, υποστηρίζει ότι αυτό που την ενδιαφέρει είναι ο κόσμος που θα έρθει και δει το νέο της πρόγραμμα, στο οποίο μπορεί κανείς να ακούσει από Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) μέχρι Παγκανίνι (Paganini), να μην απογοητευτεί. "Αυτή είναι η πιο σημαντική δουλειά μου και προσωπικά δεν νομίζω ότι έχει να κάνει σε τίποτα με την οικονομία", ολοκλήρωσε η Σελίν.


πηγή:womenonly.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: