Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Γιατί η Μπάρμπα "κρέμασε" την Ελεονώρα;

Η Βάνα Μπάρμπα ξαναχτύπησε, κάνοντας μία εκπομπή άνω – κάτω.
Λίγους μήνες μετά την... ηρωική της έξοδο από το «Πρωινό mou» που είχε αφήσει στα κρύα του λουτρού τους ΣκορδαΛιάγκα ήρθε η σειρά της Ελεονώρας Μελέτη να μείνει εκτεθειμένη από την ηθοποιό. Κι ακόμη χειρότερα, αφού η Μελέτη - έχοντας δει το πάθημα του ζεύγους - είπε να αφιερώσει στην Βάνα ολόκληρη ώρα.

Αλλά, φευ, για την παρουσιάστρια... πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένη, καθώς η καλεσμένη της δεν εμφανίστηκε ποτέ. Από την έναρξη κιόλας της εκπομπής, τόσο η Μελέτη όσο και το πάνελ της προλόγιζαν την υψηλή προσκεκλημένη τους, για την οποία φρόντισαν και βρήκαν χώρο στην παραλιακή για να την φιλοξενήσει. Κι όταν η ώρα έδειξε νταν εννιά, έκαναν τη σύνδεση. Η κάμερα έψαχνε την Βάνα, αλλά εδώ η Βάνα, εκεί η Βάνα, πουθενά Βάνα Μπάρμπα.

Ο «θρόνος» της υψηλής προσκεκλημένης παρέμενε κενός και ουδείς γνώριζε το λόγο. Άνθρωποι της εκπομπής επικοινώνησαν με συνεργάτιδα της ηθοποιού κι εκείνη τους ενημέρωσε ότι η Βάνα αδιαθέτησε ξαφνικά και δεν μπορούσε να πάει. Προφανώς, από την αρρώστια δεν μπορούσε και να ειδοποιήσει. Εννοείται ότι το μάτι της Ελεονώρας γυάλισε και με τον τρόπο της (κι από τις λίγες φορές που την απόλαυσα) έβαλε την Βάνα στη θέση της.

«Δεν έχω λόγο να μην αποδεχθώ ότι πραγματικά της συνέβη κάτι ξαφνικό την τελευταία στιγμή. Εξάλλου ήταν η βασική καλεσμένη μας και θα εμφανιζόταν για μία ολόκληρη ώρα» είπε η παρουσιάστρια και κάπου εκεί έριξε το καρφί της (και πολύ άντεξε) στην ηθοποιό, αναφερόμενη στην... έξοδο της από τους ΣκορδαΛιάγκα. «Μία ώρα εμφάνισης σε μία τρίωρη εκπομπή σε καμία περίπτωση δε σημαίνει περιορισμένος χρόνος». Τι wonderful που είναι ο κόσμος της τιβί.



πηγή:womenonly.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: