Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Θεά ήσουν και τον Φλεβάρη, αγάπη μου!

Και όντως όλες ήταν θεές: Η Stylista ξεχωρίζει τις δέκα κορυφαίες επώνυμες εμφανίσεις του Φεβρουαρίου σε εντελώς τυχαία σειρά (στάθηκε εντελώς αδύνατον να τις κατατάξει).


Η Σίσσυ Φειδά με Konstantinos Melis by Laskos

Αυτό θα πει "red carpet look": Συνδυάζοντας την επιτυχημένη επιλογή φορέματος με τον απόλυτο σεβασμό στην περίσταση και το dress code της, η Σίσσυ Φειδά εμφανίστηκε με αυτό το look οσκαρικών αξιώσεων στο πάρτι της Nova για τα Όσκαρ. Stylista says: Βρίσκουμε τέλειο το γεγονός ότι απέφυγε τα πολλά πλουμίδια και στόλισε το φόρεμα μόνο με ένα statement δαχτυλίδι του οίκου Vildiridis.

Η Τάμτα με Celia Kritharioti

Ένα στολισμένο μπούστο και μια δαντελένια φούστα συντίθενται σε ένα φόρεμα επίσημο μεν, αλλά όχι βαρετό. Απέκτησε μάλιστα ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον με το κατάλληλο accessorizing, μία λεπτή ζώνη Twisted Classics by Katia Delatola και peep-toes Gianvito Rossi. Τα λαμπερά λεπτεπίλεπτα σκουλαρίκια της ήταν Maximos. Stylista says: Ποτέ δεν ξέρεις πού μπορείς να βρεις το σωστό αξεσουάρ για το look σου, οπότε έχε τα μάτια σου ανοιχτά. Το θεσπέσιο clutch με πέτρες προέρχεται από την πάντα ενημερωμένη αλλά και προσιτή συλλογή Nine West.



Η Ελένη Πετρουλάκη με Azzedine Alaia


Λατρεύουμε τα φορέματα που συνδυάζουν αντιθέσεις. Εδώ, ο "μετρ" έχει πάρει την κλασική 50s φόρμα και την έχει κάνει να δείχνει σχεδόν avant-garde. Πολύ σοφή η επιλογή της Ελένης Πετρουλάκη να μην "φορτώσει" το look της και να φορέσει μόνο ένα ζευγάρι μαύρα strappy πέδιλα. Stylista says: Λεπτομέρεια που "σκοτώνει", το πολύ σωστό επίσης μαύρο βερνίκι στο πεντικιούρ
Η Shaya με Mi-Ro

Σε αυτό το απίστευτο παλτό συνυπάρχουν το ρετρό του γκρι τουίντ και οι φουτουριστικές γεωμετρίες που τόσο λατρεύουμε στη δουλειά του Γιάννη Ράπτη και του Δημήτρη Μαστρόκαλου. Ένα ρούχο με πολλή προσωπικότητα που θέλει κότσια - πράγμα που η πολύ hot ερμηνεύτρια και ανερχόμενη style icon φαίνεται να διαθέτει και με το παραπάνω!. Stylista says: Τα ασπρόμαυρα φετιχιστικά παπούτσια Bordello δίνουν την πινελιά που αληθινά απογειώνει το look. Καλό θα ήταν και με μαύρη γόβα λουστρίνι, αλλά εδώ ξεφεύγουμε και πάμε προς την τελειότητα.



Η Μαίρη Συνατσάκη με Diane Von Furstenberg

Ένα λαμπερό μάξι φόρεμα από την ειδικό της θηλυκότητας φορεμένο από μια δροσερή παρουσία. Το look προέρχεται από το κόκκινο χαλί του Madwalk. Stylista says: Θεωρούμε πολύ σωστό το χτένισμα και την πλήρη απουσία κοσμημάτων!

Η Δούκισσα Νομικού με Sass & Bide

Πανέμορφη και πάντα στυλιστικά ορθή, εμφανίστηκε στο "Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο" με ένα body-consious φόρεμα στολισμένο μόνο με γεωμετρικά prints. Stylista says: Όταν ένα φόρεμα εκτός από εμφανώς σέξι είναι και εμφανώς "προχωρημένο", δείχνει αυτόματα απίστευτα chic!



Η Βίκυ Καγιά με Moschino

Στο επεισόδιο του "Next Top Model" που γυρίστηκε στο Παρίσι, το φινάλε γράφτηκε όπως πάντα στο στούντιο (με την αποχώρηση της Τζόρτζια) αλλά και με αυτή την θεϊκή δημιουργία με "διχασμένη προσωπικότητα" - μια δημιουργία που ουσιαστικά μας δείχνει πώς ένα "μικρό μαύρο φόρεμα" μπορεί να δείχνει αληθινά πρωτότυπο.


Η Νάντια Μπουλέ με Lena Katsanidou

Στην επίδειξη μόδας του Χριστόφορου Κοτέντου, η πανέμορφη παρουσιάστρια εμφανίστηκε με μια κομψή και κάπως θεατρική δημιουργία, στο γνωστό και αγαπημένο στυλ της ελληνίδας σχεδιάστριας. Stylista says: Με ένα τόσο εντυπωσιακό (και έντονο χρωματικά) φόρεμα, τα μαύρα απέριττα αξεσουάρ είναι η καλύτερη επιλογή.




Η Έλενα Παπαρίζου με κολάν Alexander McQueen

Διαλύοντας την ησυχία ενός τυπικού total black look με ένα κομμάτι που "τα σπάει", μας αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι είναι αυθεντικό style icon!
πηγή:stylista

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: