Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Το παρελθόν στοιχειώνει την Κιμ Κατράλ

Μεγάλο σοκ έπαθε η διάσημη 54χρονη ηθοποιός από συγκλονιστικές αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως για την οικογένειά της.

Όταν ζητήθηκε από την Κιμ Κατράλ (Kim Cattrall) να συμμετάσχει στην τηλεοπτική εκπομπή "Who Do You Think You Are?" ("Ποιος νομίζεις ότι είσαι;") δέχτηκε με χαρά, χωρίς να έχει ιδέα τι της επιφύλασσε η πραγματικότητα.

Αυτό που κάνει η συγκεκριμένη εκπομπή είναι να "ψάχνει" το γενεαλογικό δέντρο του κάθε διάσημου φιλοξενούμενου, φωτίζοντας ακόμη και τις πιο άγνωστες πτυχές του. Αυτά όμως που αποκαλύφτηκαν δεν ήταν καθόλου ευχάριστα για τη "Σαμάνθα" του "Sex and the City".

Το "ταξίδι" στη ζωή της Κατράλ ξεκίνησε από το Λίβερπουλ όπου γεννήθηκε, στην πορεία όμως οι αποκαλύψεις σχετικά με τον παππού της, ο οποίος πριν από 70 χρόνια εγκατέλειψε τη μητέρα και τις δύο θείες της, ήταν απίστευτες.

Η μητέρα της ηθοποιού, Σον (Shaun), ήταν οκτώ χρονών όταν είδε τον πατέρα της για τελευταία φορά το 1983, ενώ οι αδελφές της Μάρτζορι (Marjorie) και Ντόροθι (Dorothy), πέντε και δύο αντίστοιχα. Τα τρία κορίτσια και η μητέρα τους χρειάστηκε να περάσουν πολύ πολύ δύσκολα αφού σχεδόν δεν είχαν ούτε φαγητό να φάνε.

Όμως, όπως, αποκάλυψε το ρεπορτάζ της εκπομπής, ενώ συνέβαιναν αυτά τα οποία ήταν έτσι και αλλιώς γνωστά, ο παππούς της, Τζορτζ Μπο (George Baugh) είχε πάει στο Μάντσεστερ όπου σε λιγότερο από έναν χρόνο παντρεύτηκε μια άλλη γυναίκα.

Και βέβαια, κάτω από άλλες συνθήκες, αυτό από μόνο του δεν θα ήταν και τόσο τρομερό ακόμη και για εκείνες τις εποχές. Με τη μοναδική λεπτομέρεια ότι ο κύριος Μπο δεν είχε πάρει ποτέ διαζύγιο από τη γιαγιά της Κιμ, Μάριαν (Marian) γεγονός που τον καθιστούσε σαφώς και χωρίς αμφιβολία δίγαμο.

Με την νέα του γυναίκα, ο παππούς της Κιμ Κατράλ έκανε άλλα τέσσερα παιδιά και στη συνέχεια μετανάστευσαν όλοι μαζί στην Αυστραλία όπου και τελικά πέθανε χρόνια αργότερα.

Μόλις έμαθε τα νέα η Κατράλ σοκαρίστηκε πάρα πολύ και δεν ήξερε πώς να αντιδράσει στο γεγονός ότι ο παππούς της είχε πράξει ποινικό αδίκημα.

Στη συνέχεια και αφού κατάφεραν να βρουν μια φωτογραφία του προγόνου της με τη νέα οικογένειά του, την έδειξαν στις τρις κόρες του, οι οποίες, όπως ήταν φυσικό αντέδρασαν ακόμη πιο έντονα.
Η ίδια η Κατράλ δεν επιχείρησε να έρθει σε επαφή με την οικογένεια που ούτε γνώριζε ότι έχει στη μακρινή Αυστραλία. Η μητέρα της όμως έχει ήδη επικοινωνήσει με τα αδέλφια της εκεί και ετοιμάζεται για το

Πηγή:womenonly.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: