Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Η Κέιτι Χολμς μήνυσε περιοδικό για δυσφήμιση



Μήνυση ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων (63,1 εκατομμυρίων ευρώ) κατέθεσε, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα η 32χρονη ηθοποιός εναντίον του περιοδικού "Star".

Η Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) έφτασε σε αυτό το σημείο αντιδρώντας σε ένα τεύχος του Ιανουαρίου το οποίο με συγκεκριμένο "χτύπημα" στο εξώφυλλο υπονοούσε σαφώς ότι εκείνη είναι ναρκομανής."Εφιάλτης εθισμού. Η Κέιτι σοκάρει με ναρκωτικά"
έγραφε στο συγκεκριμένο εξώφυλλο ενώ στο αντίστοιχο θέμα μέσα στο περιοδικό υποστήριζε ότι η νεαρά σύζυγος του Τομ Κρουζ (Tom Cruise) ήταν "παγιδευμένη σε έναν κύκλο εθιστικών θεραπειών", χωρίς όμως στην πραγματικότητα να αναφέρει πουθενά τη λέξη ναρκωτικά.

Αντίθετα –και σύμφωνα με τη μήνυση που κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες- μεγάλη έκταση στο άρθρο έλαβε η αναφορά στις συμβουλευτικές συναντήσεις την εκκλησία της Σαϊεντολογίας, της οποίας ο Κρουζ είναι ένας από τους πιο διάσημους πιστούς οπαδούς.
Οι κακεντρεχείς ισχυρισμοί του περιοδικού Star για την Κέιτ είναι αναληθείς, ανήθικοι και παράνομοι. Όχι μόνο τη συκοφαντούν βάναυσα, αλλά παίζουν ένα φτηνό κόλπο στο κοινό της υπαινισσόμενοι σοβαρά ψεύδη στο εξώφυλλο, τα οποία όμως δεν στηρίζουν πουθενά", δήλωσε ο δικηγόρος της σταρ Μπερτ Φίλντς (Bert Fields).

Από την άλλη πλευρά, η American Media στην οποία ανήκει το περιοδικό δήλωσε ότι η εταιρεία θα "υπερασπιστεί με πάθος" το δίκιο της, συμπληρώνοντας ότι οι δικηγόροι της "ανυπομονούν να αντιμετωπίσουν την κυρία Χολμς σχετικά με τις εμπειρίες της με τη Σαϊεντολογία".

Και ενώ οι δικηγόροι της Κέιτι εξηγούν ότι η πελάτισσά τους αναγκάστηκε να προβεί στα ένδικα μέσα αφού η American Media δεν δέχτηκε να πάρει πίσω τα ψέματα που είχε γράψει για εκείνη, η ίδια η ηθοποιός πήρε τη δική της θέση.

"Από όλες τις κατασκευασμένες ιστορίες που συνεχίζονται να γράφονται για μένα, αυτή η στιγμή είναι κάτι περισσότερο από κίτρινη. Ο εκδότης γνώριζε ότι η εξωφρενική αυτή ιστορία ήταν ψευδής, ωστόσο τη δημοσίευσε για να πουλήσει φύλλα", εξερράγη η κυρία Κρουζ.


Πηγή:womenonly.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: