Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Πώς να φορέσεις τις φούστες από τούλι



Είναι ονειρικές αλλά μήπως νομίζεις πως θα δεσμεύσουν στιλιστικά;
Δεν υπάρχει πιο αέρινη φούστα από την φούστα από τούλι, είναι η μόνη που θα σε κάνει να αισθάνεσαι μικρό νεραϊδάκι και θα ενισχύσει την θηλυκότητα σου. Αλλά όσο ρομαντική και ανοιξιάτικη  να είναι ίσως νιώσεις ότι το ύφασμα και το στυλ της θα σε δεσμεύσουν και θα σε κάνουν να χάσεις το προσωπικό σου στυλ. Μην πελαγώνεις, οι ιδέες είναι πολλές και εμείς εδώ για να σε βοηθήσουμε με τις υπέροχες τούλινες φούστες  του Yesstyle.com.

1. Η κοντή tomboy φούστα
RP1

Αν θελήσεις να αγοράσεις μία μίνι τούλινη φούστα, δοκίμασε να την συνδυάσεις με αθλητικά και ένα φούτερ ή ένα φαρδύ τοπ, θα τις δώσεις αμέσως μία urban αισθητική και αν θες να δείχνεις πιο σέξι, φόρεσε την με ένα ζευγάρι κάλτσες ως το γόνατο.
2 .Δώσε νέα πνοή σε ένα φαρδύ φούτερ
1000291a

Αν η φούστα σου είναι λίγο πιο πάνω από το γόνατο, χρησιμοποίησε την για να αναδείξεις το μακρύ oversized πουλόβερ σου. Συνδύασε το με ένα ζευγάρι biker boots και είσαι απόλυτα it.
3. Ανέξειδε το ρομαντικό της στυλ
910-2
Αν έχεις επιλέξει μία μακριά φούστα, τι πιο ιδανικό από το να αναδείξεις τον ρομαντικό χαρακτήρα της. Φόρεσε κάτι φλοράλ από πάνω ή μία κοντή ζακετούλα, κοριτσίστικα βραχιόλια και τα heels σου και αισθάνσου σαν μία από τις «Μικρές Κυρίες».
Πηγη:queen.gr


ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: