Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μαρσέιγ 2-1



Έστω και δύσκολα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της αξιόμαχης Μαρσέιγ (2-1), κερδίζοντας την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν. Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών ο Ερνάντες, που σημείωσε και τα δύο γκολ (5', 75'), ενώ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με αυτογκόλ του Μπράουν στο 82'.

H εικόνα του αγώνα:
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλησε να αιφνιδιάσει την άμυνα της Μαρσέιγ και τελικά το κατάφερε με τον ιδανικότερο τρόπο.

Το ενδεχόμενο παράτασης αποκλείστηκε μόλις από το 5ο λεπτό, όταν ο Ερνάντες με κοντινή προβολή έπειτα από ασίστ του Ρούνεϊ, άνοιξε το σκορ για τους "κόκκινους διαβόλους".

Μέχρι τη συμπλήρωση του πρώτου ημίωρου, οι γηπεδούχοι είχαν τα ηνία του αγώνα, χωρίς ωστόσο να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Μανταντά, με συνέπεια οι Μασσαλοί να αναθαρρήσουν και να βγουν με αξιώσεις στην επίθεση.

Το φιλμ του αγώνα:

5' ΓΚΟΛ: Στην πρώτη φάση του παιχνιδιού, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανοίγει το σκορ, με κοντινή προβολή του Ερνάντες, μετά από ασίστ του Ρούνεϊ από τα αριστερά.

9': Ο Ζινιάκ βγαίνει μόνος απέναντι στον Φαν ντερ Σαρ, όμως δεν βρίσκει την μπάλα όπως θέλει, με αποτέλεσμα, η μπάλα να περάσει ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Ολλανδού γκολκίπερ.

36': Εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά, ο Ντιαβαρά πετάγεται και πιάνει την καρφωτή κεφαλιά, η μπάλα περνά λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Φαν ντερ Σαρ.

42': Σέντρα από τα αριστερά, οι αμυντικοί αδυνατούν να διώξουν και ο Ρεμί με μονοκόμματο δυνατό σουτ, στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Φαν ντερ Σαρ.

46'-70': Καμία φάση μπροστά από τις δύο εστίες στο μεγαλύτερο μέρος της επανάληψης.

74': Σέντρα του από τα δεξιά, ο Σεϊρού πιάνει κάπως αδύναμα το πλασέ και δεν μπορεί να νικήσει τον Φαρ ντερ Σαρ.

75' ΓΚΟΛ: Γύρισμα του Γκιγκς από τα δεξιά, ο Ερνάντες διπλασιάζει τα τέρματά του και -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- χαρίζει στην Γιουνάιτεντ, την πρόκριση στα προημιτελικά.

82' ΓΚΟΛ: Μετά από κόρνερ της Μαρσέιγ, ο Μπράουν, πιεζόμενος από τον Χάιντσε παραβιάζει την εστία της ομάδας του με κεφαλιά και ξαναβάζει στο κόλπο της πρόκρισης την γαλλική ομάδα.

Διαιτητής: Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο (ΙΣΠ)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:
Εντβιν φαν ντερ Σαρ, Κρις Σμόλινγκ, Πατρίς Εβρά, Γουές Μπράουν, Τζον Ο'Σέι (37' Ράφαελ), Ράιαν Γκιγκς, Πολ Σκόουλς, Μάικλ Κάρικ, Λουίς Νάνι (62' Λουίς Αντόνιο Βαλένσια), Γουέιν Ρούνεϊ, Χαβιέρ Ερνάντες
Μαρσέιγ:
Στιβ Μανταντά, Ταγέ Ταϊβό, Ροντ Φανί, Γκάμπριελ Χάιντσε, Σουλεϊμάν Ντιαβαρά, Λούτσο Γκονσάλες, Στεφάν Μπιά (80' Τζόρνταν Αγιού), Μπενουά Σεϊρού, Αντρέ Αγιού, Λουάκ Ρεμί, Αντρέ Πιερ Ζινιάκ (69' Ματιέ Βαλμπουενά)
Πηγη:contra.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: