Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Τσέλσι-Μάντσεστερ Γ. 2-1 (videos)



Κόλαση στην κορυφή της Premier League μετά την ήττα της πρωτοπόρου Γιουνάιτεντ στο μεγάλο ντέρμπι από την Τσέλσι (2-1). Στο -4 με ματς λιγότερο καραδοκεί για να κλέψει τον τίτλο η Αρσεναλ (videos).


Η Τσέλσι έδωσε νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα και ουσιαστικά έβαλε ξανά στο παιχνίδι τη συμπολίτισσα Αρσεναλ μετά τη σπουδαία νίκη της επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο εξ εναβολής ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής.
Οι "κόκκινοι διάβολοι" ξεκίνησαν ιδανικά το ματς με το γκολ του Ρούνεϊ, αλλά το συγκρότημα του Κάρλος Αντσελότι, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω μετράει επτά νίκες με αντίπαλο τον σερ Αλεξ Φέργκιουσον, κατάφερε να αντιδράσει και να ισοφαρίσει στο δεύτερο ημίχρονο με τον κορυφαίου του αγώνα, Νταβίντ Λουίζ.

Η Μάντσεστερ δεν παράτησε το ματς και προσπάθησε να πετύχει δεύτερο γκολ για να πάρει ξανά το προβάδισμα, ο Φέργκιουσον πέρασε μέσα τον Γκιγκς (ο οποίος έφτασε τις 606 συμμετοχής στην 20ετή θητεία του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ισοφάρισε το ρεκόρ του Μπόμπι Τσάρλτον), η Τσέλσι όμως έπαιξε έξυπνα, παθιασμένα και ανέτρεψε το αποτέλεσμα με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λάμπαρντ στο 79ο λεπτό. Οι ανορθόδοξες προσπάθειες της Γιουνάιτεντ για το 2-2 και η αποβολή με δύο κίτρινες κάρτες του Βίντιτς λίγο πριν το τέλος συνέθεσαν τα λεπτά μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

To live του αγώνα:

5ο λεπτό: Ο Μαλουντά με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Φαν ντερ Σαρ.





29ο λεπτό: Ξαφνικό σουτ του Ρούνεϊ εκτός περιοχής, ο Τσέχ δεν μπόρεσε να αντιδράσει και η Μάντσεστερ άνοιξε το σκορ (0-1).





40ο λεπτό: Διπλή ευκαιρία για την Τσέλσι με τους Λάμπαρντ και Ιβάνοβιτς. Με ισάριθμες επεμβάσεις ο Φαν ντερ Σαρ έδιωξε.





54ο λεπτό: Η Τσέλσι ισοφάρισε με θαυμάσιο σουτ στην κίνηση από τον Νταβίντ Λουίζ (1-1).




64ο λεπτό: Ο Ρούνεϊ πλάσαρε από τα πλάγια αριστερά, η μπάλα πέρασε άουτ.

79ο λεπτό: Η Τσέλσι πήρε το προβάδισμα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λάμπαρντ. Ο Σμόλινγκ ανέτρεψε τον Ζιρκόφ και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα









Οι συνθέσεις:

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Νταβίντ Λουίζ, Τέρι, Άσλεϊ Κόουλ, Εσιέν, Λάμπαρντ, Ραμίρες, Μαλουντά (71' Ζιρκόβ), Ανελκά (61' Ντρογκμπά), Τόρες.

ΜΑΝ.ΓΙΟΥΝ.: Φαν ντερ Σαρ, Ο'Σέι, Σμόλινγκ, Βίντιτς, Εβρά, Φλέτσερ, Κάρικ, Σκόουλς (71' Γκιγκς), Νανί, Χαβιέρ Ερνάντες (71' Μπερμπάτοφ), Ρούνεϊ.
Πηγη:cosmo.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: