Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Μήπως παραείσαι αδύνατη;


Οι πρόσφατες φωτογραφίες της ηθοποιού Γκουίνεθ Πάλτροου με μαγιό σε παραλία της Καραϊβικής, με κοφτό μπικίνι, κορμί αψεγάδιαστο, κυτταρίτιδα ανύπαρκτη και γλουτούς που θα ζήλευαν και 18χρονες, έκανε τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο να κόψουν το φαγητό και να γραφτούν αμέσως στο γυμναστήριο.

Είναι όμως το σώμα της 38χρονης Γκουίνεθ πρότυπο για τις απανταχού γυναίκες ή πρέπει να το ξανασκεφτούμε;


Πώς σε θέλει εκείνος;
Οι άντρες, ανέκαθεν λάτρευαν τις καμπύλες και προτιμούσαν να έχουν στο πλευρό τους μια γυναίκα που ξέρει να χαίρεται τη ζωή της, παρά μια γυναίκα που πάσχει από νευρωτισμό. Η Γκουίνεθ μοιάζει ιδανική στα γυναικεία μάτια, αλλά σε ένα αντρικό τα πράγματα αλλάζουν, αφού εκείνος ψάχνει εναγωνίως να βρεις που είναι τα πιασίματα της Πάλτροου, χωρίς να τον ενδιαφέρει πόσους κοιλιακούς και γιόγκα έκανε σήμερα ή πόσο χαμηλά κατάφερε να ρίξει το επίπεδο του λίπους στο σώμα της.

Όσο απίστευτο κι αν σου φαίνεται, η Πάλτροου, διαθέτει ακριβώς τα αντίθετα χαρίσματα από εκείνα που βρίσκουν οι άντρες ελκυστικά πάνω σε μια γυναίκα: εμπιστοσύνη στο σώμα που διαθέτει, αγάπη για τη ζωή και το φαγητό, σεξουαλικότητα.

Μεγαλώνεις και το σώμα ωριμάζει:
Η Γκουίνεθ, όπως κι άλλες σαραντάρες της σόουμπιζ, θέλουν να δείχνουν σαν μικρέ 20άρες. Εκεί κοντά στην κρίση των 40, πεθαίνουν στην πείνα και τη γυμναστική! Όμως, θυμάσαι όλες αυτές τις επώνυμες πτι κορμί είχαν στα 20 τους; Το θέμα είναι να ωριμάζεις και να επιτρέπεις στο σώμα σου να ωριμάζει με φυσικό τρόπο. Όπως και να το κάνουμε, το σώμα μιας γυναίκας ειδικά μετά από μια εγκυμοσύνη είναι πιο καμπυλωτό. Κι όμως, τα έξτρα παχάκια στους γλουτούς και την περιφέρεια, είναι εκείνα που ελκύουν τα αρσενικά ακόμα περισσότερο, αφού δίνουν το σύνθημα στον εγκέφαλο πως η γυναίκα αυτή είναι γόνιμη.

Τα μπράτσα του παλαιστή:
Η Μαντόνα, η Γκουίνεθ, η Μπέρι διαθέτουν μπράτσα που θα ζήλευαν και παλαιστές. Οι υπόλοιπες γυναίκες παλεύουν να αποκτήσουν τέτοια χέρια ρωμαλέα. Κι όμως, δεν υπάρχει άντρας στον πλανήτη που να φτιάχνεται από το θέαμα μιας γυναίκας, όπως της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ που τα μπράτσα της μπορούν να βάλουν κάτω και το Σταλόνε. Οι άντρες θέλουν η γυναίκα που έχουν στο πλευρό τους να δείχνει θηλυκή.

Αυτό που νομίζεις πως θέλει εκείνος:
Το κενό και η απόκλιση που υπάρχει ανάμεσα στο σώμα που θέλουν οι άντρες να έχουμε και ανάμεσα σε αυτό που πιστεύουμε εμείς πως θέλουν να έχουμε, είναι μεγάλη. Η πρώτη αυταπάτη είναι εκείνη που ξεκίνησε από τη βιομηχανία της μόδας. Ανορεξικά μοντέλα με μηδενικές καμπύλες τα οποιπά φορούν τα ρούχα σαν σακιά, γιατί δεν μπορούν να τα στηρίξουν πάνω στο κοκαλιάρικο σώμα τους. Κι όμως, σκέψου: ποιά μοντέλα γνωρίζουν σήμερα την αναγνώριση του αντρικού κοινού; Οι γεμάτοι πιασίματα Άγγελοι της "Victoria's Secret" ή τα μοντέλα μεγέθους μηδέν;
Οπότε πάρτο απόφαση: εκείνος θέλει να δείχνεις ενδιαφέρον για το σώμα σου, να έχεις αυτοπεποίθηση, προσωπικότητα και όχι τέλεια σιλουέτα ή ίσια δόντια!

Το παράδειγμα (προς αποφυγή) της Γκουίνεθ:
Έστω λοιπόν, πως ο αγαπημένος σου δεν σε αφήνει να απολαύσεις ούτε ένα σοκολατάκι και επιθυμεί να φτιάξεις κορμί σαν της Πάλτροου. Σκέψου: ποιά είναι η Γκουίνεθ. Εκτός από το να είναι ηθοποιός πρώτης γραμμής με Όσκαρ, σύζυογς ενός ροκ σταρ και μητέρα 2 παιδιών, η Πάλτροου τρέφεται από την εικόνα της. Έχει να προωθήσει και ένα ολόκληρο site (www.goop.com) που στηρίζεται σε εκείνη και στο πως θα σε πείσει να φτιάξεις σώμα σαν το δικό της μέσα από θυσίες και δύσκολες τακτικές.

Εσύ δεν είσαι η Πάλτροου και δεν αξίζει να πασχίζεις να καταφέρεις κάτι, για το οποίο εκείνη σπαταλά χιλιάδες δολάρια, έχει από πάνω της εκατό γιατρούς και βασικά, εκείνη ζει το όνειρό της, λάμπει από καλή υγεία και φτιάχνει υπέροχα κέικ. Στην αληθινή ζωή, τόσα χρήματα για να τα ξοδέψουμε στον εαυτό μας δεν υπάρχουν, τα κέικ καίγονται και η αψεγάδιαστη επιδερμίδα μας διαρκεί μέχρι που ένα πρωί, ένα σπυράκι σου θυμίζει πόσο μη τέλεια είναι όλα γύρω μας.

Η Γκουίνεθ κάνει αποτοξινωτικές δίαιτες μόνο με χυμούς και μπορεί να γράφει ότι νιώθει πιο ελαφριά και πιο ήρεμη. Εσύ αν πίνεις μόνο χυμούς για 7 ημέρες όπως εκείνη, σου εγγυώμαι, ήρεμη δεν θα νιώθεις. Και γιατί πρέπει να τιμωρήσεις τόσο αυστηρά τον εαυτό και τον οργανισμό σου, απλά για να πεις πως νιώθεις ήρεμη και χαρούμενη.

Υπάρχουν πολλές τέτοιες γυναίκες αυτού του τύπου, που τρελαίνονται να μιλούν για τη μακροβιοτική δίαιτα που άλλαξε τη ζωή τους αλλά τις βλέπεις και δεν δείχνουν λαμπερές, λες και δεν υπάρχει ενέργεια μέσα τους. Μπορεί να νομίζουν πως έφτιαξαν το σώμα τους αλλά η βλάβη που έχει υποστεί ο χαρακτήρας και η προσωπικότητά τους είναι μόνιμη.

Πόσο σέξι μπορεί να είναι άλλωστε να προσπαθείς μια ζωή να φτιάξεις ένα σώμα θειικό, όταν ξεχνάς να ζεις, όταν δε μπορείς να μοιραστείς ένα κέικ σοκολάτας με τις κολλητές σου.
Πηγη:womenonly.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: