Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Παράσταση: Χάρολντ και Μοντ


Ένας έρωτας χωρίς ηλικία
Έρωτας, θάνατος, μοναξιά, σχέσεις. Τα μεγάλα θέματα της ανθρωπότητας συμπυκνώνονται αριστοτεχνικά με μια αισιόδοξη πινελιά στο έργο που πρωταγωνιστούν ο Πέτρος Φιλιππίδης και η Άννα Παναγιωτοπούλου.

Το Έργο: Ο Χάρολντ είναι ένας πλούσιος αλλά αυτοκαταστροφικός έφηβος. Τον βασανίζει η ιδέα του θανάτου και περνά τον χρόνο του παρακολουθώντας κηδείες και κτίρια που κατεδαφίζονται! Ενδιάμεσα κάνει απόπειρες αυτοκτονίας με σκοπό να τραβήξει την προσοχή της εγωκεντρικής, αδιάφορης και σνομπ μητέρας του. Ώσπου σε μια κηδεία ο Χάρολντ συναντά την «αναρχική», ηλικιωμένη Μoντ. Κι έτσι γίνονται φίλοι, ένας νεαρός που κρύβει την ψυχή ενός γερασμένου ανθρώπου και μια ηλικιωμένη που θυμίζει περισσότερο ένα ζωηρό κοριτσάκι. Η Μoντ δείχνει στον Χάρολντ την προοπτική αλλά και τις ζωηρές αποχρώσεις που μπορεί να αποκτήσει η ζωή του. Στο μεταξύ, η μητέρα του Χάρολντ τον εγγράφει σε μια υπηρεσία γνωριμιών, προκειμένου να αποκτήσει επαφή με τις γυναίκες. Όμως ο Χάρολντ αγαπάει τη Μοντ. Την ημέρα των ογδοηκοστών γενεθλίων της, ο Χάρολντ τής κάνει πρόταση γάμου. Και η Μοντ απαντά…

Μια αισιόδοξη ματιά πάνω στον έρωτα, τη μοναξιά, τις σχέσεις των νέων και των μεγαλύτερων σε ηλικία ανθρώπων, την έλλειψη επικοινωνίας αλλά και τις γέφυρες που μπορούμε να χτίσουμε γύρω μας. Κάπου μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και ο Θεός. Τρυφερό και αστείο, δραματικό και συγκινητικό, το έργο του Χίγκινς έχει αγγίξει την ψυχή του κοινού όποτε και όπου κι αν ανέβηκε.

Οι συντελεστές: Η παράσταση ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια και πρωταγωνιστές τους Άννα Παναγιωτοπούλου, Πέτρο Φιλιππίδη, Έρση Μαλικένζου, Γιάννη Δεγαΐτη, Τάκη Παπαματθαίου, Άννα Μονογιού, Ηλία Γιαννάκη, Σπύρο Παππά, Γιώργο Τσούρμα και Κατερίνα Δημάδη. Σκηνικά-κοστούμια Αναστασίας Αρσένη, φωτισμούς Κατερίνας Μαραγκουδάκη, μουσική επιμέλεια Παναγιώτη Τσεβά και με βοηθό σκηνοθέτη τον Μάνο Πετούση.

Info: Θέατρο Μουσούρη, Πλ. Καρύτση 7, τηλ.: 210-3310936
Πηγη:stylista.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: