Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Έξαλλη η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς



Απρόσμενη εξέλιξη είχε η επίσκεψη της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και της οικογενείας της στην πρωτεύουσα της Μεγάλης Βρετανίας, όπου βρέθηκε για να παραλάβει τιμητική διάκριση από τη βασίλισσα Ελισάβετ.


Κι ενώ οι πύλες του Μπάκινγκχαμ άνοιγαν με κάθε επισημότητα για να υποδεχτούν τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό, το σύζυγό της Μάικλ Ντάγκλας και τα παιδιά τους σε ένα σύντομο αλλά λαμπρό τελετουργικό, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα επακολουθούσε.


Μπορεί να χρίστηκε μέλος του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας για το φιλανθρωπικό της έργο αλλά και την προσφορά της στον κινηματογράφο, ωστόσο η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς δείχνει ότι δεν μπορεί να «επιβληθεί» στους παπαράτσι που καταγράφουν κάθε της βήμα.

Το βράδυ της Πέμπτης, η βραβευθείσα και ο σύζυγός της απόλαυσαν το γεύμα τους στο εστιατόριο του διάσημου σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ και γύρω στη μία επέστρεψαν στο ξενοδοχείο τους. Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς έδειξε την έντονη ενόχλησή της από τους δεκάδες φωτογράφους που είχαν παραταχθεί έξω από το εστιατόριο για να εξασφαλίσουν έστω και μια λήψη από το διάσημο ζευγάρι.

Πηγή: yupi.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: