Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Συνηθισμένες στα ψηλοτάκουνα


Έχει μείνει στην ιστορία των Οσκαρικών εμφανίσεων με τα παπούτσια του ενός εκατομμυρίου δολαρίων που είχε παραχωρήσει να φορέσει το 2002
για την σημαντική βραδιά η μεξικανή ηθοποιός Laura Elena Harring.

Ο μεγάλος και διάσημος υποδηματοποιός Stuart Weitzman όμως έχει βρεθεί πίσω από τις μεγάλες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί πολλών ακόμα celebrities όπως η Rihanna, η Beyoncé, η Anne Hathaway, η Angelina Jolie, και η Halle Berry.

Για αυτή την Κυριακή των Oscars έχει φροντίσει να δώσει τις δημιουργίες του στις top stylists του Hollywood Rachel Zoe και Kate Young. Ενώ σύντομα ετοιμάζεται να ντύσει τα πόδια και των κοινών θνητών μέσα από μια συλλογή παπουτσιών που θα θυμίζουν εκείνα που έχουν φορέσει οι μεγάλες πρωταγωνίστριες για την glamorous βράβευση.

Πρόσφατα μέσα από μια συνέντευξη στο "The Cut" μας προετοιμάζει για το τι να περιμένουμε να δούμε στο κόκκινο χαλί.

Τι παπούτσια να περιμένουμε ότι θα έχουν επιλέξει οι γυναίκες τις βραδιάς;
Με αυτά τα κορίτσια, όσο ψηλότερα είναι τα τακούνια τόσο το καλύτερο, αρκεί να μπορούν να τα περπατήσουν. Αυτή την χρονιά χρησιμοποιούμε πολλές πλατφόρμες όσο ποτέ άλλοτε για να μπορέσουμε να τους δώσουμε ύψος.

Πόσο ψηλά δηλαδή;
Το ψηλότερο παπούτσι που προσφέρουμε για φέτος φτάνει περίπου τα 17cm. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι είναι περίπου 11ποντο τακούνι με 5 εκατοστά φιάπα.

Ζήτησε ποτέ κάποια χαμηλά τακούνια;
Ναι συχνά οι μεγαλύτερες ηθοποιοί. Η Helen Mirren μας το έχει ζητήσει λέγοντας “Αυτό είναι υπέροχο παπούτσι αλλά δεν το φοράω σε αυτό το ύψος, δεν διαγωνίζομαι με αυτά κορίτσια στο κόκκινο χαλί.” Θέλουν να είναι περισσότερο πρακτικό.

Έχεις ακούσει τι θα φορέσουν κάποιες από τις επώνυμες φέτος;
Συνήθως δεν γνωρίζουμε ποιο παπούτσι θα δώσουμε στις σταρ μέχρι και την Παρασκευή πριν το event, αφού πιθανώς δεν έχουν αποφασίσει ποια τουαλέτα θα βάλουν. Η εμπειρία μας έχει διδάξει ότι ποτέ δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εάν τελικά θα φορέσουν αυτό που έχουν επιλέξει. Και η επιλογή του φορέματος δεν γίνεται εβδομάδες πριν. Εξαρτάται από την διάθεση της ημέρας. Εάν είναι μια ροζ μέρα θα βάλει ροζ, εάν είναι μαύρη θα φορέσει μαύρο.

Ανησυχείς μήπως τα κορίτσια πέσουν με αυτά τα τακούνια;
Δεν θυμάμαι ποια ήταν, η Sandra Bullock ή κάποια άλλη που είχε πει “θα τα καταφέρω να περπατήσω σε αυτά τα παπούτσια;” Και της απάντησα “ Γαντζώσου πάνω σε όποιον σε συνοδεύει” . Είναι συνηθισμένες, εν αντιθέσει με μια νοικοκυρά που θα τα φορέσει για ένα σημαντικό γεγονός. Είναι αθλήτριες μπορούν να τα καταφέρουν.

Κάποιος θα σκεφτεί πως τα πόδια τους θα υποφέρουν μέσα στα 17ποντα;
Το κόκκινο χαλί είναι 200 μέτρα περπάτημα. Σίγουρα είναι περισσότερο από 3 λεπτά πάνω σε αυτά. Όμως την υπόλοιπη βραδιά ξεκουράζονται στις θέσεις τους.

Δηλαδή δεν φέρνουν κρυφά παπούτσια για να αλλάξουν;
Συχνά όταν αλλάζουν φόρεμα για το after party αλλάζουν και παπούτσια.

Πηγή: www.stylista.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: