Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Συμπλοκές φιλάθλων και προέδρου της Παναχαϊκής (VIDEO)


Δεν της έφτανε της Παναχαϊκής η πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση, ήρθαν και τα επεισόδια μετά το τέλος του ματς με τον Ασπρόπυργο.
Ένταση στη συνέντευξη Τύπου με τον Αλέξη Κούγια να βρίζει και να φτύνει γνωστό Πατρινό δημοσιογράφο, τον οποίο θεωρεί υπεύθυνο για το πολύ κακό κλίμα που υπάρχει.

«Δεν φεύγω. Αν θέλετε η Παναχαϊκή να είναι στη μιζέρια θα είμαστε όλοι μαζί. Έχω φτάσει στο σημείο να πέφτω στο ίδιο επίπεδο, αν και έχω μεγάλη κοινωνική καταξίωση. Φτάσανε στο σημείο να με συγκρίνουν με τον Μακρή! Αλλά είναι κάποια άτομα που ασχολούνται με την ομάδα, και τα οποία κάνουν εμπόριο ναρκωτικών και το παίζουν επικεφαλής των οργανωμένων. Έχω τέτοιο μέταλλο που αντέχω τα πάντα. Λυπάμαι για την Ερασιτεχνική που συνεργάστηκε με τα κακοποιά στοιχεία και άνοιξε τις πόρτες ώστε να εισβάλλουν στο γήπεδο.

Στηρίζω τον προπονητή και τους παίκτες και δεν πάω πουθενά. Γίνεται μια αισχρή επίθεση εναντίον μου χωρίς λόγο. Ορισμένοι θα βαρεθούν να με βλέπουν. Δεν θα χαρίσω την ομάδα. Δεν φοβάμαι κανέναν και ειδικά κάτι τσουτσέκια. Στην Ερασιτεχνική βλέπουν μόνο το γήπεδο, είναι μεσίτες και ψάχνουν να τα βρουν με τα Καρφούρ και τον Μαλάκο. Όποιος θίξει πλέον την τιμή και την υπόληψή μου θα τα λέμε στα δικαστήρια», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Αλέξης Κούγιας.

Παράλληλα, άγνωστοι έσπασαν τα τζάμια από την μπουτίκ και την καφετέρια που βρίσκονται στην Θύρα 2! Τέλος, σε τηλεοπτικό σταθμό αναφέρθηκε ότι ο Αλέξης Κούγιας δέχθηκε επίθεση από τους φίλους της ομάδας.



Πηγή: real.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: