Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

"Ο όρος sex symbol είναι για τα μάτια του κόσμου"

Ο Αποστόλης Τότσικας είναι ένας άνθρωπος που ερωτοτροπεί μονίμως με τον κίνδυνο και δε διστάζει να αμφισβητεί οτιδήποτε θεωρείται από τους άλλους δεδομένο.


Ο τίτλος του «sex symbol» τον ακολουθεί από την αρχή κιόλας της καριέρας του. Πώς αντιδρά όμως ο ίδιος; 

«Ο όρος sex symbol είναι για τα μάτια του κόσμου. Αν με αυτό το βραβείο έδιναν και λεφτά, θα το αποδεχόμουν», λέει με μια δόση χιούμορ ο νεαρός ηθοποιός, που μόλις στα 24 του είχε την πρώτη θεατρική εμπειρία του στην Επίδαυρο. 



Η αγάπη του για ο,τιδήποτε ριψοκίνδυνο είναι χαρακτηριστική και το parkour είναι μία άσκηση που τον εξιτάρει: 

«Οταν ανακάλυψα αυτή την έκφραση ελευθερίας, που αναπτύχθηκε στα προάστια του Παρισιού, σκεφτόμουν να πάω στη Γαλλία, να βρω τον μέντορα των parkouristas και να με διδάξει τα μυστικά του», λέει και αποκαλύπτει ότι από μικρός πηδούσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του, που βρισκόταν στον τέταρτο όροφο, στις ταράτσες των γειτονικών κτιρίων.

Ο Αποστόλης, που διατηρεί πολυετή σχέση, δηλώνει πως θα ήθελε να κάνει οικογένεια, όμως κάτι τέτοιο δεν είναι στα άμεσα σχέδιά του: « Προς το παρόν, δεν υπάρχει αυτή η σκέψη. Δεν μου αρέσει ο γάμος σαν τελετή- είναι πολυέξοδη», λέει και προσθέτει: 

«Τα λατρεύω τα παιδιά. Θέλω να κάνω οικογένεια, αλλά δεν είμαι άνθρωπος που προγραμματίζω, ούτε και ανακοινώνω τέτοια πράγματα».


ΠΗΓΗ: ΕΓΩ!
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: