Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Κάμερον Ντίαζ: Pretty in Pink

Στην πρόσφατη εμφάνισή της στην πρεμιέρα του «The Green Hornet», η Κάμερον Ντίαζ έκλεψε την παράσταση στο κόκκινο χαλί, με την μίνιμαλ chic εμφάνισή της.

Κρατώντας ήσυχο το υπόλοιπο μακιγιάζ, η σταρ επέλεξε να δώσει έμφαση στα χείλη και τα ζυγωματικά με αποχρώσεις του ροζ-φούξια, ενώ για τα μαλλιά επέλεξε ανέμελο, wavy hairstyle- ένα look που έδενε άψογα με το υπέρκομψο Azzaro φόρεμά της.


Get the look
Αν θέλεις να αντιγράψεις το μακιγιάζ της Ντίαζ, ακουλούθησε τα εξής βήματα: Ξεκίνησε απλώνοντας μια μικρή ποσότητα από ένα υγρό φον ντε τεν σε όλο το πρόσωπο για ομοιομορφία. Συνέχισε εφαρμόζοντας μια απαλή γήινη ιριδίζουσα απόχρωση στο καπάκι των βλεφάρων και με ένα μαύρο μολύβι ματιών περιέγραψε το σχήμα τους. Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ στα βλέφαρα με δύο στρώσεις μαύρης μάσκαρας για όγκο. Στα ζυγωματικά άπλωσε προσεκτικά με τα δάκτυλά σου ένα κρεμώδες ρουζ ή εναλλακτικά ένα προϊόν σε σκόνη ή πέρλες με ένα πινέλο. Τέλος, για τα χείλη επέλεξε ένα μολύβι χειλιών σε ροζ-φούξια απόχρωση και κάνε με αυτό το περίγραμμα για μεγαλύτερη ακρίβεια. Μόλις ολοκληρώσεις άπλωσε με τη βοήθεια ενός πινέλου χειλιών το κραγιόν σου.
Για να δημιουργήσει αυτό το επιμελώς ατημέλητο χτένισμα, εφάρμοσε ένα προϊόν προετοιμασίας σε στεγνά μαλλιά και με ένα μεσαίο ψαλίδι για μπούκλες γύρισε τούφα-τούφα τα μαλλιά σου. Μόλις ολοκληρώσεις τη διαδικασία άνοιξε τις μπούκλες με τα δάκτυλά σου. Για φινίρισμα ψέκασε με ένα ελαφρύ σπρέι για κράτημα και λάμψη.


Τα απαραίτητα:
1. Lancôme Teint Miracle, φον ντε τεν  για φυσική λάμψη στην επιδερμίδα. 2. Burberry Eye Definer, μολύβι ματιών 3.The Body Shop Tailored Cheek Tint,ρουζ σε μορφή τζελ 4. Sephora Rouge, κραγιόν για πλούσιο χρώμα 5. Dior 5-Couleurs Designer No 808, παλέτα σκιών σε παστέλ αποχρώσεις 6. Imel, μεσαίο σίδερο για μπούκλες. 7. Avon, πέρλες για λάμψη σε όλο το πρόσωπο 8. Oriflame Beauty 2FX Mascara 9. Schwarzkopf Silhouette Ultimate Shine Hairspray, ελαφρύ σπρέι για κράτημα και λάμψη.


Πηγή: stylista.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: