Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

IΣΤΟΡΙΑ 125 ΧΡΟΝΩΝ


Το 2011 είναι για την Avon μια σημαντική χρονιά. Γιατί είναι η χρονιά εορτασμού των 125 χρόνων κοντά στις Γυναίκες.

Η Avon ιδρύθηκε στις ΗΠΑ (1886), από τον David McConnell, Ο οποίος εργαζόταν ως πωλητής βιβλίων από πόρτα σε πόρτα. Οραματιστής με δημιουργική σκέψη ο David McConnell συνήθιζε να δίνει στις πελάτισσές του ένα άρωμα ως δώρο για τις αγορές βιβλίων. Σύντομα διαπίστωσε ότι τα αρώματα ήταν πιο δημοφιλή από τα βιβλία που πουλούσε και έτσι μία νέα επιχειρηματική ιδέα γεννήθηκε, η οποία υλοποιήθηκε αρχικά με τη δημιουργία της Εταιρίας California Perfume. Η Εταιρία μετονομάστηκε σε Avon το 1939 από τον ομώνυμο ποταμό που διασχίζει τις κεντρικές περιοχές της Αγγλίας, όπου γεννήθηκε ο William Shakespeare, αγαπημένος συγγραφέας του David McConnell.

Σήμερα, 125 χρόνια μετά, η Avon είναι η μεγαλύτερη Εταιρία κατευθυνόμενης πώλησης στο χώρο της ομορφιάς, με 6 εκατομμύρια Αντιπροσώπους που δραστηριοποιούνται σε περισσότερες από 100 χώρες. Η Avon είναι ένας παγκόσμιος γίγαντας $9 δις και μία από τις κορυφαίες μάρκες ομορφιάς στον κόσμο με περισσότερα από 300 εκατομμύρια καταναλωτές και ποσοστό αναγνωρισιμότητας που αγγίζει το 90%.

Παράλληλα, η Avon είναι η μεγαλύτερη επιχείρηση που υποστηρίζει την Εκστρατεία ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού. Έχει συγκεντρώσει και δωρίσει 725 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως από το 1992, ενώ στην Ελλάδα υποστηρίζει την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία με την αγορά της κινητής μονάδας μαστογράφου. Μέσα από τις πωλήσεις των προϊόντων της Εκστρατείας ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού βοηθάει τον κινητό μαστογράφο να συνεχίσει το ταξίδι του και να προσφέρει ελπίδα στις γυναίκες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Επιπλέον, η Avon υποστηρίζει και την 'Εκστρατεία ενάντια στη Βία μέσα στην Οικογένεια" σε παγκόσμιο επίπεδο, συμβάλλοντας σημαντικά να δωθεί ένα τέλος στον κύκλο της βίας για να σωθούν ζωές.

Στην Ελλάδα τα προϊόντα Avon διατίθενται ήδη εδώ και 21 χρόνια, ενώ τα τελευταία 11 χρόνια η Avon έγινε 100% θυγατρική εταιρία της πολυεθνικής Avon Products Inc., σημειώνοντας εντυπωσιακή ανάπτυξη που της έδωσε το μεγαλύτερο μερίδιο στην ελληνική αγορά απευθείας πωλήσεων. Το 2010 η Γενική Διευθύντρια της Avon Ελλάδος Μαριάννα Νάνου έγινε Πρόεδρος της ΕΣΕΑΠ ( Ελληνικός Σύνδεσμος Εταιριών Απευθείας Πώλησης).

Πηγή: madamefigaro.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: