Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Τα μοντέλα πάνε... Καραϊσκάκη!


Φωτιά στα κόκκινα για τα κορίτσια του «Next top model» που κατεβαίνουν όχι στο τηλεοπτικό τοπίο, αλλά στο στάδιο Καραϊσκάκη και κάνουν up και down.
Για τις ανάγκες της φωτογράφησης οι διαγωνιζόμενες ντύθηκαν με τις φανέλες του Ολυμπιακού, ενώ έπρεπε να ποζάρουν χοροπηδώντας σε ένα τραμπολίνο. Αντί για σορτσάκι, φορούσαν σέξι μποξεράκια και προσπαθούσαν να ακολουθήσουν κατά γράμμα τις συμβουλές που τους είχε δώσει η Βίκυ Καγιά το προηγούμενο βράδυ.

Ο δρόμος όμως προς τη δόξα κρύβει πολλές παγίδες και ατυχήματα! Ετσι η Τζέσικα από τη μεγάλη προσπάθεια να τα καταφέρει και να πάει ψηλά, χτύπησε το πρόσωπό της με το γόνατό της. Αγχος όμως είχε και η Νάνσυ αφού δεν είχε κάνει ποτέ τραμπολίνο στη ζωή της! Αντίθετα, οι άλλες δύο διαγωνιζόμενες, Ελενα και Τζώρτζια, ήταν ενθουσιασμένες με το παιχνίδι και δεν σταμάτησαν να χοροπηδούν παίρνοντας συνεχώς ναζιάρικες πόζες.

Το παιχνίδι, όμως, διαδέχτηκε η σκληρή κριτική του Λάκη Γαβαλά. Μπορεί να αρνήθηκε τη συμμετοχή του στο «Dancing with the stars», αλλά έκανε τις διαγωνιζόμενες να… χορέψουν στο ταψί! Ο έμπειρος επιχειρηματίας έκανε casting για να αποφασίσει ποιες από τις κοπέλες έχουν τα κατάλληλα προσόντα για να συμμετέχουν στο show του, ενώ τόνισε σε διαγωνιζόμενη πως στην πασαρέλα «θέλω να περπατήσεις στο πήγαινε σαν Αγγλίδα και στο έλα σαν Κερκυραία».

Στα παρασκήνια της επίδειξης η Τζένη Μπαλατσινού ρώτησε τον Λάκη Γαβαλά πώς βρήκε τα κορίτσια και εκείνος ομολόγησε ότι του αρέσουν ιδιαίτερα τέσσερα και πως όλα είναι σε πολύ καλό επίπεδο.

Ωστόσο οι σκληρές δοκιμασίες δεν σταματούν εδώ, αφού η Τζένη Μπαλατσινού αφήνει για λίγο τη θέση του κριτή και προσπαθεί να μυήσει τις κοπέλες σε τρεις δεκαετίες που σημάδεψαν τη μόδα και τις σημαντικότερες γυναίκες των δεκαετιών ’30, ’40, ’50. Στη συνέχεια έκαναν ένα ταξίδι στον χρόνο και με τον φωτογραφικό φακό του Βαγγέλη Κύρη ήταν σαν να βγήκαν από άλλη εποχή.

Πηγή: espressonews.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: