Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

«Πικρές» οι αυξήσεις των τιμών σε γλυκίσματα


«Πικρές» είναι οι αυξήσεις των τιμών πρώτης ύλης, όπως ζάχαρη, αλεύρι, κακάο και άλλα υλικά που αποτελούν βάση για την παρασκευή γλυκισμάτων,
για τη βιομηχανία ζαχαροπλαστικής στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, καθώς, έχουν ως συνέπεια την αύξηση της τιμής του τελικού προϊόντος, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ιδιοκτήτες ζαχαροπλαστείων, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Νεζάβισνε Νόβινε», αναμένουν περαιτέρω αυξήσεις τιμών των πρώτων υλών. Προς το παρόν προσπαθούν να συγκρατήσουν τις τιμές των τελικών προϊόντων στα υφιστάμενα επίπεδα.

Ωστόσο, οι ίδιοι επισημαίνουν πως δεν είναι βέβαιοι για το αν θα καταφέρουν, στο εγγύς μέλλον, να «απορροφήσουν» την αύξηση των τιμών των πρώτων υλών, προκειμένου, αυτή να μην περάσει στον τελικό καταναλωτή.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, οι ιδιοκτήτες ζαχαροπλαστείων προσπαθούν να αντιμετωπίσουν και ένα άλλο πρόβλημα, αυτό της περιορισμένης αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών, το οποίο οδηγεί σε μείωση της κατανάλωσης.

Βέβαια, ένας άλλος παράγοντας για το αν τελικά θα αυξηθούν οι τιμές, είναι και οι «κινήσεις» των προμηθευτών πρώτων υλών, σχετικά με τη διαμόρφωση των τιμών, προστίθεται στο ίδιο δημοσίευμα.

Πηγή: real.gr/
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: