Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Στον έρωτα τα λάθη... δεν συγχωρούνται


Μία σχέση χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να επιβιώσει στη φθορά της καθημερινότητας. Όταν αυτή έρχεται, πολλοί είναι εκείνοι που επιλέγουν να παραμείνουν σε μία κακή σχέση αντί να προχωρήσουν ή αντί να προσπαθήσουν να αλλάξουν την κατάσταση.
Όπως δημοσιεύουν οι California Psychics, και οι δύο σε μία σχέση κάνουν λάθη, ενώ τα συνηθέστερα είναι:

Ανοχή στην απιστία

Σε μία ερωτική σχέση ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει λάθη, όμως, το πόσο συχνά κάνει τα λάθη και πόσα σοβαρά είναι εξαρτάται και από το αίσθημα αγάπης που νιώθει για το σύντροφό του. Αναλυτικότερα, όταν σε μία σχέση υπάρχουν δυνατοί δεσμοί που δένουν το ζευγάρι δεν δικαιολογείται και τόσο η κακή συμπεριφορά. Τώρα, αν η κατάσταση συνεχιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα τότε θα πρέπει να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να δώσετε ένα τέλος σ’ αυτή τη σχέση που το μόνο που μπορεί να σας προσφέρει είναι να σας εμποδίζει να προχωρήσετε.

Το ψέμα γίνεται συνήθεια

Η αλήθεια είναι σκληρή και σε μία σχέση πολλές φορές καλύπτεται. Ωστόσο, αν νιώθετε ότι οι δικαιολογίες σας έχουν τελειώσει και οι τύψεις από τα πολλά ψέματα σας έχουν πνίξει σημαίνει ότι το απόθεμα των δυνάμεών σας για να παραμείνετε σ’ αυτή τη σχέση έχει τελειώσει. Ίσως ήρθε η στιγμή για να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να δώσετε ένα τέλος σε μια σχέση που έχει πλημμυρίσει από ψέματα.

Έλλειψη εμπιστοσύνης

Μία σχέση για να διατηρηθεί θα πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη. Ωστόσο, η εμπιστοσύνη κερδίζεται με κόπο και προσπάθεια, έτσι ώστε ο σύντροφός σας να νιώσει ασφαλής και να μπορέσει να ανοιχτεί και να εκφράσει τα συναισθήματά του. Διαφορετικά, θα κλειστεί στον εαυτό του.

Πηγή: .real.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: