Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Ανοιξιάτικο το σκηνικό του καιρού


Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός με σταδιακή εξασθένηση των ανέμων σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια της ημέρας.


Καλό καιρό θα έχει σήμερα η Αττική, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς. Καλές καιρικές συνθήκες και για την Θεσσαλονίκη, όπου η θερμοκρασία θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου.

Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 16 βαθμούς.

Τοπικές νεφώσεις προβλέπονται για την βόρεια Κρήτη, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου.

Καλοκαιρία προβλέπεται και για την Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο. Σε υψηλά επίπεδα και η θερμοκρασία, η οποία θα φτάσει τους 16 βαθμούς.

Αραιές νεφώσεις θα έχουν τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η Δυτική Στερεά και η Δυτική Πελοπόννησος, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 17 βαθμούς.

Στην Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 2 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: real.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: