Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Καθρέφτη καθρεφτάκι μου…

Θα μου πήγαινε αυτή η πετρόλ σκιά; H Shiseido έχει έτοιμη την απάντηση, μπροστά στα μάτια σου!


Την ιστορία σίγουρα την έχεις ζήσει και εσύ μέσα στα καταστήματα καλλυντικών, αναζητώντας την ιδανική απόχρωση κόκκινου κραγιόν ή την σκιά που θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά σου και θα ταιριάξει απόλυτα στον τόνο της επιδερμίδα σου. Είναι δε πιθανό, μετά από πολύωρη αναζήτηση και ατελείωτες απανωτές δοκιμές να έχεις αγοράσει κάτι το οποίο δεν ξαναφόρεσες έκτοτε.

Η Shiseido αφουγκράστηκε την ανάγκη των γυναικών για εξατομικευμένο, ολοκληρωμένο μακιγιάζ που ταιριάζει ιδανικά σε αυτές, καθώς και την ανάγκη τους για πρακτικότητα, αποτελεσματικότητα και ευκολία χρόνου και δημιούργησε το πρωτοποριακό σύστημα «Μakeup Simulator». Τι ακριβώς είναι; Ένα μοντέλο απεικόνισης το οποίο λειτουργεί μέσω υπολογιστή και καταγράφει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της ενδιαφερόμενης επιτρέποντάς της να πειραματιστεί εικονικά στο μακιγιάζ της, επιλέγοντας όποια απόχρωση μακιγιάζ από τη γκάμα της Shiseido επιθυμεί, καθώς και την ένταση του χρώματος. Η ενδιαφερόμενη το μόνο που έχει να κάνει είναι να κοιτάξει στην κάμερα του υπολογιστή ώστε να «καταγραφεί» η εικόνα της και στη συνέχεια να επιλέξει το μακιγιάζ της, πατώντας αντίστοιχα το προϊόν και την απόχρωσή του από το μενού. Η τελική εικόνα εμφανίζεται στον υπολογιστή σε ελάχιστο μόλις χρόνο, ενώ οι συνδυασμοί που μπορούν να γίνουν είναι χιλιάδες!

Πριν βιαστείς να το αναζητήσεις σε κάποιο κατάστημα στην Ελλάδα σημείωσε η υπηρεσία αυτή υπάρχει μόνο σε κάποιες χώρες στην Ασία, ενώ πρόσφατα άνοιξε και στο Λονδίνο, στο πολυκατάστημα Selfridges. Ευελπιστούμε να έρθει και στην Ελλάδα, αλλά μέχρι τότε, αν βρεθείς στο Λονδίνο μη χάσεις την ευκαιρία να το δοκιμάσεις!

Πηγή: stylista.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: