Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Πρόταση γάμου στον αέρα!


Όλα κυλούσαν ήσυχα στην πτήση της, ακολουθώντας το πρόγραμμα ρουτίνας. Η πορτογαλέζα αεροσυνοδός Βέρα Σίλβα, εκτελούσε ανυποψίαστη τα καθήκοντά της μέχρι που άκουσε μια γνωστή φωνή να μιλά στα μεγάφωνα του αεροπλάνου.


«Βέρα Σίλβα, ο λόγος που βρίσκομαι εγώ είναι για να σου πω πόσο σε αγαπάω και να σου κάνω μια πολύ σημαντική ερώτηση: Θα με παντρευτείς;». Έκπληκτη, η νεαρή αεροσυνοδός αντίκρισε τον φίλο της, Τσιάο Βιέϊρα, να της κάνει πρόταση γάμου ενώπιον των 80 επιβατών της πτήσης, οι οποίοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Στο «κόλπο» ήταν φυσικά το πλήρωμα και προσωπικοί φίλοι της Βέρα καθώς και ο κυβερνήτης του αεροσκάφους ο οποίος δήλωσε: « Στα 35 χρόνια που πετάω, πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο. Είχε πλάκα!».

Η απάντηση, που ήλθε με τον ίδιο τρόπο από την άλλη πλευρά του διαδρόμου, φυσικά ήταν «Ναι»!

Την πρόταση ακολούθησε κλασικά το μονόπετρο, η σαμπάνια και ένα θερμό φιλί των μελλονύμφων αν και η νύφη δεν έκρυψε το πόσο σοκαρίστηκε από αυτή την , ομολογουμένως ρομαντική, πρόταση: «Ντράπηκα πάρα πολύ! Ο χαρακτήρας του είναι τέτοιος, αυθόρμητος, αλλά αυτή τη φορά το παράκανε!».



Πηγή: real.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: