Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

"ΙΤ" ΠΡΟΣΩΠΟ

Mε τη βοήθεια της φωτοπνευματικής ενέργειας, μπορείς να αποκτήσεις πραγματικά ένα άλλο, νεότερο πρόσωπο.


PPX Aesthera Laser

Πρόκειται για άμεση και ασφαλή θεραπεία με πιστοποίηση FDA, η οποία χρησιμοποιεί μια επαναστατική τεχνολογία που ονομάζεται PhotoPneumatics (φωτοπνευματική ενέργεια), τη μοναδική στον κόσμο που συνδυάζει αναρρόφηση και ανώδυνο παλμικό φως. Περίπου 30 λεπτά πριν τη θεραπεία εφαρμόζεται αναισθητική κρέμα και στη συνέχεια σε καθαρό δέρμα τοποθετείται η αποστειρωμένη κεφαλή 1 χρήσης. Η αίσθηση κατά την διάρκεια της θεραπείας είναι μία ευεργετική ζέστη και παρομοιάζεται συχνά σαν ένα "ζεστό μασάζ". Η κεφαλή του PPx αναρροφά απαλά μικρά τμήματα της επιδερμίδας με αποτέλεσμα τα σημάδια της γήρανσης και της ακμής (πανάδες, ρυτίδες και εγκλωβισμένο σμίγμα) να έρχονται πιο κοντά στην επιφάνεια του δέρματος. Έτσι, είναι ευκολότερο για την φωτεινή ενέργεια του μηχανήματος να δράσει στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και να διεγείρει την κυτταρική ανάπλαση. Σύμφωνα με την "American Academy of Dermatology", η PPx είναι μία από τις τρεις πιο αποτελεσματικές θεραπείες για την καταπολέμηση της ακμής και την αντιγήρανση.

Διάρκεια και αριθμός συνεδριών:

Κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 45 λεπτά, καθώς μετά τη 15λεπτη εφαρμογή του μηχανήματος τοποθετούνται ειδικές μάσκες. Απαιτούνται 7 συνεδρίες με συχνότητα 1 φορά το μήνα.

Ενδεικτικό Κόστος: 130€ ανά συνεδρία περίπου

Μετά τη συνεδρία:

Παρατηρείται μια ελαφριά ερυθρότητα για περίπου 20’, ενώ μπορεί να γίνει κανονικά εφαρμογή μακιγιάζ. Δεν επιτρέπεται η ηλιοθεραπεία για 1 εβδομάδα. Το αποτέλεσμα είναι ορατό μετά την 3η εφαρμογή.

Αντενδείξεις:

Δεν επιτρέπεται η εφαρμογή σε περιπτώσεις χρόνιων παθήσεων και νόσων του κολλαγόνου.

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες το κέντρο Αναγέννηση (anagenni@otenet.gr)

Πηγή: madamefigaro.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: