Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Τρώγε σαν άντρας για να αδυνατίσεις όπως αυτοί


Ας το παραδεχτούμε! Εμείς τα κορίτσια έχουμε μεγάλη εμμονή με τα κιλά μας. Και βλέπεις τα αγόρια, που κανένα κόπο δεν καταβάλλουν κι όμως διατηρούνται σε φόρμα.
Μήπως να κάναμε την σωστή κίνηση και να ακολουθούσαμε κάποιες από τις διατροφικές συνήθειες των αρσενικών; Μήπως δεν είναι όλα θέμα γονιδίων αλλά συμπεριφοράς;
Αντρική συνήθεια: τα γεύματα τους είναι μεγάλα και πλήρη
Πολλές γυναίκες παραμελούν το πρωινό και το μεσημεριανό τους εξαιτίας της δουλειάς ή επειδή νομίζουν πως δεν πεινούν πολύ. Χωρίς βέβαια τις απαραίτητες θερμίδες για να κινηθεί ο οργανισμός, μέχρι το απόγευμα, ούτε όρεξη να πας στο γυμναστήριο έχεις και πέφτεις με τα μούτρα στο φαγητό. Εν τω μεταξύ, χωρίς τον συνδυασμό των απαραίτητων πρωτεϊνών, υδατανθράκων και λίπους στο γεύμα σου, τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα σου θεριεύουν και νιώθεις πεινασμένη σαν το λύκο, με αποτέλεσμα να καταβροχθίζεις ότι βρεις μπροστά σου.
Ακολούθησε την ανδρική λογική: ένας άντρας όπως τον έχει καλομάθει η μανούλα του, θα ξεκινήσει με ένα γενναίο πρωινό γεύμα όπου θα το τιμήσει σαν βασιλιάς. Το μεσημέρι, θα διακόψει κάθε εργασία για να φάει κανονικά το φαγητό του, που θα έχει λίγο απ' όλα! Έτσι, μέχρι το απόγευμα θα έχει την ενέργεια που χρειάζεται να επισκεφτεί το γυμναστήριο και να επιστρέψει στο σπίτι χωρίς καμιά ιδιαίτερα μεγάλη όρεξη!
Αντρική συνήθεια: πιες μπυρίτσα
Εμείς σαν κοριτσάκια όταν βγαίνουμε έξω το ρίχνουμε στο κρασί και τελευταία η μόδα επιτάσσει ημίγλυκο αφρώδη οίνο. Εκείνος απλά απολαμβάνει την μπυρίτσα που εξαιτίας της σχετικής της πίκρίλας, πίνεται πιο αργά και έχει τις μισές θερμίδες από ένα ποτήρι κρασί ή λικέρ και φυσικά παραπάνω από τις μισές σε σχέση με ένα σαμπανιζέ κρασί που είναι γεμάτο ζάχαρη. Ταυτόχρονα, η μπύρα, κάνει καλό και στην καρδιά με τις πολυφαινόλες που περιέχει και μειώνουν τα επίπεδα της κακής χοληστερόλης.
Ακολούθησε την ανδρική λογική: την επόμενη φορά που θα βγεις για ποτάκι, παράγγειλε ένα μπουκάλι μπύρα κατά προτίμηση light! Έτσι θα ξέρεις πόσες ακριβώς θερμίδες κατανάλωσες, κάτι που δεν συμβαίνει με το κρασί ή τα υπόλοιπα ποτά. Απόφυγε την βαρελίσια μπύρα που μπορεί να σε ωθήσει να το παρακάνεις.
Αντρική συνήθεια: δεν κάνει δοκιμές σε κουζίνες και περίεργα πιάτα
Εμείς τα κορίτσια, εξαιτίας της γυναικείας περιέργειας που έχουμε, όλο θέλουμε να δοκιμάζουμε περίεργες κουζίνα, πιάτα εξωτικά και εστιατόρια διαφορετικά. Ένα άντρας δεν έχει τέτοια προβλήματα. Αν έχει την επιλογή θα πάει στην γνωστή ταβέρνα της γειτονιάς του και θα παραγγείλει τα αγαπημένα του παϊδάκια. Άσε που τα ορεκτικά, δεν τα προτιμά αλλά θέλει να περνά στο κυρίως πιάτο (όπως σε όλες τις δραστηριότητες της ζωής του άλλωστε).
Ακολούθησε την ανδρική λογική: άσε στην άκρη τα ορεκτικά που πάντα είναι φορτωμένα με χιλιάδες θερμίδες και όταν βγαίνεις έξω για φαγητό, προτίμησε πιάτα που να τα γνωρίζεις γιατί όχι μόνο μπορεί να παχύνεις αλλά τελικά να μείνεις και νηστική!
Αντρική συνήθεια: λατρεύει το κρέας και καλά κάνει!
Μπριζόλα, φιλέτο, παϊδάκια, μπέργκερ, μπιφτέκι είναι μόνο μερικά από τα πιάτα που ξετρελαίνουν τα αγόρια σε κάθε πλευρά του πλανήτη. Κι ενώ εσύ πιστεύεις πως οι επιλογές αυτές είναι παχυντικές, εκείνος απλά παίρνει καθαρή πρωτεΐνη που δένει τους μυς του. Εσύ από την άλλη, λίγο λόγω δίαιτας, λίγο επειδή ντρέπεσαι να πιάνεις το παϊδάκι με τα χέρια, παραγγέλνεις σαλατούλα. Και ποιός παχαίνει τελικά; Εσύ που με το ντρέσινγκ, τα πολλά υλικά, φορτώνεσαι κρυφές θερμίδες από μαι σαλάτα που δεν σε χορταίνει τελικά.
Ακολούθησε την ανδρική λογική: μην φοβάσαι το κρέας. Αγάπησέ το. Απόφυγε να τρως μια σαλάτα σαν γεύμα, ειδικά αν ξέρεις ότι είναι γεμάτη μαγιονέζα και προτίμησε ένα φιλέτο με λίγη απλή σαλατούλα μαρούλι ή λάχανο στην άκρη!

Πηγή: womenonly.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: