Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Έκλαψε η Όπρα Γουίνφρεϊ

Πρώτη εκπομπή στο CNN για τον Πιρς Μόργκαν, ο οποίος αντικατέστησε τον Λάρι Κινγκ. Καλεσμένη του η γνωστή Όπρα Γουίνφρει, την οποία κατάφερε να κάνει κλάψει!


Η δημοφιλής παρουσιάστρια δεν δίστασε να μιλήσει για την προσωπική της ζωή και για την απρόσμενη εγκυμοσύνη της σε ηλικία 14 χρονών.

«Δεν είχα κανένα δέσιμο με το μωρό. Απέβαλα κι αυτό ήταν ανακούφιση. Όλο αυτό ήρθε από λάθος επιλογές και σεξουαλική κακοποίηση. Ήμουν άτακτη έφηβος». Μάλιστα είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει όταν ο πατέρας της είπε πως καλύτερα να δει το παιδί του πνιγμένο σε ποτάμι παρά να του δώσει τέτοια ντροπή.

Αναφέρθηκε όμως και στον σύντροφό της Στέντμαν Γκράχαμ. Όπως είπε ποτέ δεν ήθελε να παντρευτούν.

«Δεν ήμουν ερωτευμένη μαζί του για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είχαμε πάντα μια καλή σχέση και πιστεύω πως αν είχαμε παντρευτεί δεν θα είχε διαρκέσει η σχέση μας».

Η Όπρα όταν ήρθε η συζήτηση στον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ συγκινήθηκε και δεν κατάφερε να κρατήσει τα δάκρυα της. Όπως είπε και η ίδια είναι ένας άνθρωπος που κρατά στην σκέψη της με ευλάβεια. Μάλιστα τόνισε πως θα ήταν περήφανος για τον Μπάρακ Ομπάμα ο οποίος συνεχίζει το έργο του.

ΠΗΓΗ: www.golema.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: