Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Η Γουάινχαουζ επέστρεψε αφρατεμένη

Ένα ολιγοήμερο ταξίδι στη Βραζιλία ήταν ικανό να κάνει την εκκεντρική τραγουδίστρια Έιμι Γουάνχαουζ (Amy Winehouse) να δείχνει πιο χαλαρή και όμορφη από ποτέ!


Η 27χρονη τραγουδίστρια που τα προηγούμενα χρόνια πάλεψε με τις καταχρήσεις και τους προσωπικούς της δαίμονες, δηλώνει καθαρή από τα ναρκωτικά για περισσότερο από ένα χρόνο, κάτι που έχει αρχίσει να φαίνεται και στην εμφάνισή της!

Η Έιμι έχει στρογγυλέψει αλλά το λουκ αυτό της πηγαίνει πολύ περισσότερο από την παλιά αποστεωμένη όψη της.

Η ίδια, επιστρέφοντας από τη Βραζιλία και το Ρίο στο οποίο έδωσε 5 συναυλίες και αμείφθηκε με 5 εκατομμύρια λίρες όπως λένε οι κακές γλώσσες, εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου και τα κιλά που έχει βάλει ήταν εμφανή, ειδικά στο πρόσωπό της ενώ άφηνε ακάλυπτο το πλούσιο μπούστο της, το οποίο επιμελήθηκε πέρσι και για το οποίο πλήρωσε, ούτε λίγο, ούτε πολύ 35.000 χιλιάδες λίρες.

Αυτό δεν φαίνεται βέβαια να την ενοχλεί αλλά το αντίθετο. Άτομα του στενού της περιβάλλοντος, ανέφεραν στην εφημερίδα "Daily Mail" πως η Έιμι νιώθει υπέροχα που επέστρεψε στις live της εμφανίσεις. Άλλωστε, η εικόνα της ήταν εκείνη που την είχε αφυπνίσει πέρσι, όταν ξεκίνησε την προσπάθεια για μια καλύτερη ζωή.

Τότε, η 27χρονη τραγουδίστρια είχε δει μια φωτογραφία της δημοσιευμένη με την ίδια να είναι σε μαύρο χάλι κι εκεί είπε στον εαυτό της:

"Κορίτσι μου, πρέπει να τα βρεις με τον εαυτό σου. Αν δεν κάνεις κάτι, θα καταλήξεις νεκρή σύντομα"!


πηγή:womenonly.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: