Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Εντυπωσιακές και καλλίγραμμες σταρ

Οι εγχώριες και διεθνείς σταρ αποδεικνύουν ότι, με λίγη καλή προσπάθεια, τύχη και βοήθεια, τα νιάτα, η ομορφιά και η ευεξία μπορούν να κρατήσουν για πάντα.


Άννα Βίσση

Φίλη, όπως οι περισσότερες γυναίκες, των μη παρεμβατικών beauty treatments, η Άννα φροντίζει ιδιαίτερα την εξωτερική της εμφάνιση. Η δίαιτα της είναι πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, χωρίς όμως να καταφεύγει σε υπερβολές.
 
Σημαντικό όπλο της ενάντια στο χρόνο, ο ύπνος. Όπως λέει η ίδια, προσπαθεί να κοιμάται πάντα ανάσκελα, ώστε να αποφεύγει τις ρυτίδες που δημιουργούνται από την κακή στάση του σώματος κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Madonna

Καθημερινό πρόγραμμα που περιλαμβάνει τρέξιμο, pilates, και ασκήσεις γιόγκα να ευθύνεται για το γεγονός ότι οι φλέβες των χεριών της διαγράφονται πολύ έντονα. 

Προσεκτική μέχρι υπερβολής, χαρακτηριστικά πειθαρχημένη, βασίζει τη διατροφή της σε μια μακροβιοτική δίαιτα, που περιλαμβάνει σούπες από όσπρια, λαχανικά και πολύ ψάρι.



Βίκυ Χατζηβασιλείου

Φροντίζει σωστά το καθημερινό της διαιτολόγιο να περιλαμβάνει τροφές με αντιοξειδωτικές ιδιότητες, όπως είναι τα φρούτα, τα λαχανικά βιολογικής καλλιέργειας, αλλά και η μαύρη σοκολάτα.

Demi Moore

Η δίαιτα της βασίζεται σε λαχανικά και αποκλείει το κόκκινο κρέας, ενώ δίνει έμφαση στα ψάρια και μακροβιοτικές τροφές. 

Έλλη Στάη

Το μυστικό της; Φροντίζει να διατηρεί το σώμα της ενυδατωμένο, ενώ η σιλουέτα της δείχνει τους «καρπούς» της άσκησης και της γυμναστικής.



Sharon Stone

Σημαντικό ρόλο στην εξωτερική της εμφάνιση παίζει ο υγιεινός τρόπος ζωής, με πολλές αθλητικές δραστηριότητες και προσεγμένη διατροφή, πλούσια σε αντιοξειδωτικές τροφές, όπως το τσάι και το λευκό κρέας-αντί του κόκκινου.

Ζωή Λάσκαρη

Χωρίς να στερείται τίποτα, φροντίζει η δίαιτα της να περιλαμβάνει φρούτα, λαχανικά και άφθονο νερό.



Kim Cattrall
Η σταρ του Sex and the City παραμένει πάντοτε θελκτική, χωρίς να δείχνει υπέρ του δέοντος «πλαστική» ή «τραβηγμένη». Το πρόγραμμα της βασίζεται κυρίως στη μέθοδο pilates, ενώ η διατροφή της είναι πλούσια σε δημητριακά , φρούτα και λαχανικά. 


ΠΗΓΗ: ΕΓΩ!
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: