Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Άνιστον: Στα Φιλαράκια ήμουν για τα μπάζα!

Την αυτοκριτική φαίνεται πως θέλησε να κάνει η Τζένιφερ Άνιστον με τη νέα χρόνια.
Η διάσημη ηθοποιός στα 41 της χρόνια πλέον, ξέρει πολύ καλά και ποιά είναι και πώς ήταν κάποτε!

Στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό "Allure" στο τεύχος Φεβρουαρίου, το πάλαι ποτέ "Φιλαράκι" παραδέχτηκε πως η εμφάνισή της στη δεκαετία του 1990 και ειδικά τα μαλλιά της ήταν ό,τι χειρότερο.
Η Άνιστον παραδέχεται πως η κουπ "Ρέιτσελ" ήταν ένα χάλι μαύρο και δεν καταλαβαίνει γιατί είχε γίνει μόδα και χιλιάδες κορίτσια ζητούσαν χτένισμα σαν το δικό της και συμπληρώνει:

"Πως να το πω κομψά. Νομίζω ότι η κουπ μου τα πρώτα χρόνια στα Φιλαράκια ήταν ό,τι πιο άσχημο υπάρχει".

Πάντως, η 41χρονη ηθοποιός διατηρεί ακόμα και σήμερα τη συνεργασία με τον hairsylist της από τότε, τον Κρις Μακ Μιλαν (Chris McMillan). Και δεν είναι μόνο τα μαλλιά της Τζεν που άλλαξαν. Η ίδια παραδέχεται πως υπήρξε πολύ λαμπερή αλλά κατά καιρούς προτιμά ένα πιο κάζουλ λουκ. Έτσι, στην τελευταία της ταινία "Just Go With It" (δες και το τρέιλερ της ταινίας στο βίντεο που συνοδεύει το άρθρο) προτίμησε να μην φορέσει μάσκαρα αφού δεν έχει τίποτα να χάσει.

Και μπορεί στην εμφάνισή της να μην είναι τόσο επιλεκτική η Άνιστον, όμως με το φαγητό τα πράγματα σοβαρεύουν:

"Πηγαίνω για φαγητό με τις φίλες μου σε ένα εστιατόριο στην Ατλάντα και η μια παραγγέλνει πατάτες και ζυμαρικά και η άλλη κρέας με τορτελίνια αλλά εγώ δεν μπορώ. Δεν μου ταιριάζει αυτού του είδους η διατροφή. Τελευταία έχω αγαπήσει τα λαχανάκια Βρυξελλών που μέχρι πρότινος μισούσα".

Τώρα, αν αναρωτιέστε μπας και η Άνιστον βρήκε επιτέλους τον έρωτα, αυτό δεν το αποκαλύπτει αλλά δεν αρνείται πως βγαίνει ραντεβού. Εκείνο που είναι η συμπεριφορά άλλων γυναικών και εξηγεί:

"Βλέπω αυτό το σόου, το Bachelor και απορώ με τα κορίτσια αυτά που βγαίνουν δύο ή τρία ραντεβού με έναν τύπο και μόλις εκείνος τα απορρίψει, αυτά πέφτουν σε κατάθλιψη λες και έχασαν τον έρωτα της ζωής τους. Δεν το καταλαβαίνω αυτό"!

Όσο για την φωτογράφιση της Άνιστον στο "Allure", αυτή κόβει την ανάσα. Πρόκεται για ένα κόνσεπτ που μιμείται μια παλιότερη φωτογράφιση του 1960 με την Brigitte Bardot. Οι αφέλειες και όλο το κοριτσίστικο και συνάμα μοιραίο λουκ, κάνουν την Τζένιφερ να δείχνει πιο όμορφη από ποτέ.


πηγή:womenonly.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: