Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Τριήμερο λουκέτο στα φαρμακεία


Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος προκήρυξε τριήμερη απεργία από την ερχόμενη Τετάρτη 19 Ιανουαρίου μέχρι και την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου.


Πάντως, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Θ. Αμπατζόγλου, κατά τη διάρκεια των απεργιακών κινητοποιήσεων, θα λειτουργούν τα εφημερεύοντα και διανυκτερεύοντα φαρμακεία.

«Οι μέρες από την Τετάρτη και μετά, θα είναι μέρες απεργιών και κινητοποιήσεων. Συνεπώς, αν κάποιοι έχουν ανάγκη να πάρουν τα φάρμακά τους, καλά θα κάνουν να σπεύσουν στα φαρμακεία σήμερα και αύριο. Θα υπάρχουν φαρμακεία ασφαλείας, είναι τα εφημερεύοντα και τα διανυκτερεύοντα. Θα ενημερωθούν τα Μέσα Ενημέρωσης και οι εφημερίδες, ο κόσμος θα ξέρει πού να πάει σε περίπτωση ανάγκης», δήλωσε ο κ. Αμπατζόγλου.

Οι κινητοποιήσεις θα επαναληφθούν και την επόμενη εβδομάδα, από την Τετάρτη 26 έως την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, ενώ την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου θα συνεδριάσουν όλοι οι φαρμακευτικοί σύλλογοι της χώρας για να αποφασίσουν την περαιτέρω στάση τους.

Σημειώνεται ότι στον Πειραιά τα φαρμακεία θα μείνουν κλειστά όλη την εβδομάδα, δεδομένου ότι ο Σύλλογος της πόλης ήδη βρίσκεται σε απεργία τη Δευτέρα και την Τρίτη.

Πηγή: .real.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: