Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Οι τρεις και ο Χαβίτο


Δεν πρόλαβε να κοπάσει η ονοματολογία στον Ολυμπιακό και οι δηλώσεις Μαρινάκη περί «κλεισμένων παικτών» για το καλοκαίρι ξεκίνησαν έναν νέο κύκλο συζητήσεων για το ποιοι μπορεί να είναι αυτοι οι παίκτες.


Ο ένας από αυτούς θα πρέπει να θεωρείται ότι είναι ο Φρανσίσκο Χαβίτο που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και ο Βαλβέρδε έχει εισηγηθεί την απόκτηση του.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις νεαρών ελλήνων παικτών που βρίσκονται στην λίστα του Ολυμπιακού, καθώς στον Ολυμπιακό θεωρούν σημαντικό να συγκεντρωθεί στην ομάδα αρκετό γηγενές ταλέντο.

Οι πρώτοι δύο είναι οι Γιώργος Γεωργιάδης και Δημήτρης Ανάκογλου του Πανσερραϊκού, έπειτα ο Κώστας Φορτούνης του Αστέρα Τρίπολης και τέλος ο Αντρέας Τάτος του Ατρομήτου. Κοινό στοιχείο όλων είναι το ότι αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή (δεξί χαφ ο Γεωργιάδης, αμυντικό χαφ ο Ανάκογλου, επιτελικοί χαφ οι Φορτούνης και Τάτος) αλλά και το ότι τα ονόματά τους συμπεριλαμβάνονται ανεξαιρέτως σε όλα τα σημερινά σχετικά ρεπορτάζ.

Εκτός από τους Έλληνες υπάρχει και η περίπτωση του Κάρλος Σάντσες που θεωρείται ιδανική για το χώρο του κέντρου, όμως στην τωρινή μεταγραφική περίοδο ο Ολυμπιακός βρήκε τοίχο στις απαιτήσεις της Βαλενσιέν. Δεν αποκλείεται ο παίκτης το καλοκαίρι να απασχολήσει ξανά τον Ολυμπιακό, καθώς μια βελτιωμένη πρόταση μπορεί να κάμψει τις αντιστάσεις των γάλλων.

Άλλες περιπτώσεις που φέρονται να απασχολούν τον Ολυμπιακό, είναι περιπτώσεις ελλήνων παικτών που ωστόσο είναι διεθνείς. Οι παίκτες αυτοί είναι ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο Φάνης Γκέκας, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Βαγγέλης Μόρας.

Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός θελήσει να ενισχυθεί στη θέση του τερματοφύλακα, υπάρχει πάντα η περίπτωση του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου της Κέρκυρας, που αν και έχει συμβόλαιο, δεν αναμένεται να κοστίσει ακριβά, ενώ πάντα από την ελληνική αγορά παραμένει το θέμα του Μπενάρντ Κουμορτζί που έφτασε ένα βήμα πριν τον Ολυμπιακό και δεν αποκλείεται το θέμα του να επανέλθει.

Τα άλλα τρία ονόματα που ακούγονται είναι αυτά του Βάτσλαβ Σβέρκος, που υπήρχε στη λίστα του Ολυμπιακού και αν πάει καλά στον Πανιώνιο δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση, αλλά και του Θοδωρή Βασιλακάκη και του Ματίας Ντεγκρά που είναι παίκτες που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα και οι ερυθρόλευκοι ξέρουν καλά τι μπορούν να τους προσφέρουν.

ΠΗΓΗ: GAZZETTA.GR
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: