Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Αθώος ή ένοχος; Νιάου!


«Νιάου» για «ένοχος» ή για... «αθώος» καλείται να απαντήσει ένα χαριτωμένο τετράποδο σε δικαστήριο της Βοστόνης, όπου κλήθηκε να υπηρετήσει ως ένορκος σε επικείμενη δίκη!


Ο γάτος, ονόματι Τάμπι, έλαβε προσφάτως στο σπίτι που φιλοξενείται μία επιστολή από το ανώτερο δικαστήριο «Suffolk Superior Crown Court» της Μασαχουσέτης προκειμένου να παραστεί σε δίκη και να αποφανθεί για την ενοχή ή την αθωότητα ενός κατηγορουμένου.

Η παρεξήγηση ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της τελευταίας απογραφής, όταν η κάτοικος της Βοστόνης, Άννα Εσποζίτο, αποφάσισε να καταχωρίσει ως μέλος της οικογένειάς της, υπό την κατηγορία «κατοικίδια ζώα», και την γάτα με το όνομα Τάμπι Σαλ.

Στην πορεία όμως, κάποιος υπάλληλος προφανώς δεν παρατήρησε ότι πρόκειται για κατοικίδιο και ο Τάμπι κατέληξε να καλείται να εκτελέσει χρέη ενόρκου σε δίκη.

Σε μια προσπάθεια να λύσει την παρεξήγηση, η κυρία Εσποζίτο απέστειλε στις αρχές «γνωμάτευση» κτηνιάτρου σύμφωνα με την οποία, ο Τάμπι δεν είναι άνθρωπος αλλά «ευνουχισμένος γάτος που δεν μιλάει ούτε καταλαβαίνει αγγλικά».

Ωστόσο, παρά την παραπάνω διαβεβαίωση, οι αρχές απάντησαν πως ο γάτος «οφείλει να παρευρεθεί στο δικαστήριο στις 23 Μαρτίου».

Άλλωστε, σύμφωνα με την αμερικανική νομοθεσία, «οι ένορκοι δεν υποχρεούνται να ομιλούν άπταιστα την αγγλική γλώσσα».



Πηγή: real.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: