Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Δύο πρόωροι τελικοί στη φάση των «8»

Οι αγώνες Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (21.00 Conn-x TV Sport1) και Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (18.00 Conn-x TV Sport2), θα μπορούσαν κάλλιστα να χαρακτηριστούν ως πρόωροι τελικοί.


Οι τέσσερις ομάδες έχουν ολοκληρώσει την προετοιμασία για τις μεταξύ τους αναμετρήσεις, με κάποια προβλήματα της τελευταίας στιγμής να είναι πάντοτε στο πρόγραμμα, ωστόσο είναι σαφές πως σε τέτοιου είδους παιχνίδια, τα πάντα είναι ανοιχτά, ανεξαρτήτως απουσιών.

Η αλήθεια είναι πως κάθε μία από τις τέσσερις ομάδες έχει το δικό της ισχυρό κίνητρο για να κυνηγήσει την πρόκριση. Στον αγώνα Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, οι περσινοί πρωταθλητές, επιθυμούν μία πειστική εμφάνιση, που θα τους τονώσει το ηθικό, ειδικά στην προσπάθεια που κάνουν να πιάσουν τον Ολυμπιακό στην κορυφή του πρωταθλήματος. Σε κάθε περίπτωση βέβαια, η κατάκτηση του Κυπέλλου βρίσκεται κάθε χρόνο μέσα στους στόχους της ομάδας. Στα θετικά για τους «πράσινους», η παρουσία κόσμου στο ΟΑΚΑ μετά από καιρό.

Από την πλευρά της η ΑΕΚ, έχοντας συνειδητοποιήσει πως στην κούρσα του πρωταθλήματος έχει χάσει πολύτιμο έδαφος και έχοντας μείνει εκτός Ευρώπης, το μόνο που της μένει να κυνηγήσει, είναι το Κύπελλο. Για το λόγο αυτό, οι παίκτες του Χιμένεθ, είναι βέβαιο πως θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για την πρόκριση, που θα τους δώσει το δικαίωμα να ελπίζουν στην κατάκτηση ενός τίτλου τη φετινή σεζόν.

Στον άλλο μεγάλο αγώνα, που θα διεξαχθεί στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός έχει σαφώς τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Ο Μιραλάς βρίσκεται τελικά στην αποστολή, σε αντίθεση με τον Ουρτάδο που ένιωσε ενοχλήσεις και έμεινε εκτός. Στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» που διανύουν περίοδο φόρμας, βρίσκεται και ο νεοαποκτηθείς Γιάννης Μανιάτης.

Ο Ολυμπιακός, θέλει την πρόκριση για να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί, αλλά και γιατί επιθυμεί να πραγματοποιήσει φέτος το απόλυτο come back, κατακτώντας το νταμπλ, μετά την περσινή άσχημη χρονιά.

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη πλευρά, έχει τη μοναδική ευκαιρία να κυνηγήσει έναν τίτλο. Στο πρωτάθλημα έχει μείνει πολύ πίσω, ενώ το «στοίχημα» της Ευρώπης το έχει ήδη κερδίσει, δεδομένου πως κατάφερε να προκριθεί από τη φάση των ομίλων, όμως πλέον, τα πράγματα γι’ αυτόν ζορίζουν αρκετά.

Το Κύπελλο, είναι ο μοναδικός θεσμός στον οποίο ο «δικέφαλος» του Βορρά μπορεί να διεκδικήσει κάτι, φτάνει βέβαια να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ολυμπιακού, κάτι διόλου εύκολο. Σε κάθε περίπτωση, η αναμέτρηση Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ, αναμένεται να προσφέρει αρκετές συγκινήσεις.

Πηγή; real.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: