Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Μια..."ψυχή" σε 200.000 κομμάτια!


Σε μια ξεχωριστή βραδιά τιμήθηκε ο ερωτικός Γιάννης Πάριος για το νέο του δισκογραφικό άλμπουμ «Τα Κομμάτια της Ψυχής μου», που κυκλοφόρησε αποκλειστικά με την εφημερίδα RealNews.


Τα 14 αυτοβιογραφικά υπέροχα τραγούδια της νέας αυτής έκδοσης, που ξεπέρασε τις 200.000 πωλήσεις, έχουν την υπογραφή του ίδιου του Γιάννη Πάριου. Οχι μόνο οι αναγνώστες της Realnews, αλλά και οι ακροατές του Realfm και του Loveradio είχαν την ευκαιρία να ακούσουν πρώτοι τα τραγούδια του δημοφιλούς καλλιτέχνη.

"Δεν ξέρω πόσα είναι τα κομμάτια της ψυχής μου που έχασα ή πώς είναι αυτά που θα βρω, αλλά ξέρω ένα πράγμα: Ότι αυτά τα κομμάτια της ψυχής μου είναι αληθινά"... δήλωσε ο Γιάννης Πάριος παίρνοντας την τιμητική διάκριση από τη διευθύνουσα σύμβουλο της EMI Μαργαρίρα Μάτσα.

Πλήθος επωνύμων έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση προς τιμήν του Γιάννη Πάριου, αλλά και στην απονομή των διακρίσεων τόσο στους συντελεστές του δίσκου, όσο και στον Νικο Χατζηνικολάου -για την πετυχημένη συνεργασία της MINOS-EMI με τη Realnews-, τον Ανδρέα Γ.Κουρή -για τη χορηγία επικοινωνίας του Loveradio- και Χρ.Μπάρλα -για τον Realfm.

Συγκινητική έκπληξη της βραδιάς στάθηκε η παρέμβαση του προέδρου της MINOS-EMI Mάκη Μάτσα. Ο πρόεδρος της MINOS-ΕΜΙ παρέδωσε στον Γιάννη Πάριο ένα Χρυσό στεφάνι αντίγραφο από το Βυζαντινό μουσείο με το οποίο στεφάνωναν οι πρόγονοι μας τους πρωταθλητές.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, ένιωσε την ανάγκη από καρδιάς να δείξει την αγάπη και την βαθιά εκτίμηση του στον Γιάννη Πάριο και έτσι συμβολικά του χάρισε αυτό το δώρο που συνοδευόταν από μία πλακέτα αφιερωμένη «Στον Μαραθωνοδρόμο της Ελληνικής Δισκογραφίας Γιάννη Πάριο»

Παρόντες στην λαμπερή βραδιά ήταν φίλοι και συνεργάτες, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Μίμης Πλέσσας, η Χριστίνα Αλεξανιάν, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, ο Βασίλης Θεοχαράκης, ο Σταμάτης Γονίδης (που συμμετέχει και σε ένα ντουέτο στον δίσκο) και πολλοί άλλοι διασκέδασαν, ευχήθηκαν και ήπιαν στην επιτυχία του φίλου και αγαπημένου τους Γιάννη Πάριου.

Και...ειδήσεις!

Εκτός όμως από αυτά, το πάρτι για τις 200.000 πωλήσεις του cd «έβγαλε» ειδήσεις. Η Νατάσα Θεοδωρίδου, που ρωτήθηκε για την φημολογούμενη σχέση της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ειπε: «Με τον Γρηγόρη είμαστε μόνο φίλοι και αφήστε όλα αυτά που λέτε».Χωρίς καμία διάθεση να κρυφτεί ή να αποφύγει ερωτήσεις, η τραγουδίστρια δήλωσε ότι δεν είναι ερωτευμένη, αλλά θα ήθελε πολύ έναν νέο έρωτα στην ζωή της. «Βέβαια, θα ήθελα έναν νέο έρωτα, γιατί όχι;», αναρωτήθηκε, ενώ με την ευκαιρία του διαγωνισμού της Eurovision, αλλά και το Just the two of us, η Νατάσα μίλησε για την Ελένη Φουρέϊρα, με την οποία η ίδια συνεργάζεται στο νυχτερινό μαγαζί όπου τραγουδά. «Η Ελένη είναι ένα εξαιρετικό και ταλαντούχο κορίτσι, που κάνει με απόλυτη συνέπεια αυτό που κάνει και χάρηκα πάρα πολύ που κέρδισε τον συγκεκριμένο διαγωνισμό. Θα ήθελα πολύ να πάει στην Eurovision».

Η ίδια δήλωσε ότι δεν την ενδιαφέρει ο διαγωνισμός και δεν της αρέσει, ίσως γιατί η ίδια δεν είναι τραγουδίστρια που θα μπορούσε να συμμετάσχει σε μία τέτοιου είδους διοργάνωση, αλλά η άποψή της είναι συγκεκριμένη: «Στην Eurovision πρέπει να πάει ή ένα τραγούδι πολύ πολύ χαρούμενο, ή μία μπαλάντα. Οποιος είναι άξιος να το πει, ας πάει».

Σε ό,τι αφορά το Πρωινό mou για το οποίο μίλησαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, ανέφεραν ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα αντικατάστασης της Φαίης όσο θα λείψει από την εκπομπή, ούτε τέθηκε ποτέ, γιατί η εκπομπή είναι στρωμένη και δεν υπάρχει λόγος να έλθει κανένας άλλος. «Έχω δεχθεί πολλές προτάσεις για φωτογράφηση τώρα που είμαι έγκυος, αλλά έχω πει όχι», αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά, ενώ παραδέχθηκε ότι με τον Γιώργο Λιάγκα πειράζουν συνέχεια τον Δημήτρη Ουγγαρέζο με αφορμή το εάν είναι ερωτευμένος ή όχι.

ΠΗΓΕΣ: Reallife-Star.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: