Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Ο Ράσελ Κρόου είπε «όχι» στο Χ-Factor

Ο ηθοποιός προτίμησε να κάνει road trip με τους γιους


Αποδεικνύοντας πως η πατρότητα υπερτερεί της δημοσιότητας και των χρημάτων, ο Ράσελ Κρόου αρνήθηκε πρόταση που του έγινε να συμμετάσχει στο X- Factor της γενέτειράς του, Αυστραλίας.

Ο ηθοποιός προτιμά να μείνει στη φύση με τους δύο γιους του, τον 6χρονο Τσάρλι και τον 4χρονο Τένισον. Ο τραγουδιστής Ρόναν Κίτινγκ, που αυτή την περίοδο είναι κριτής του μουσικού διαγωνιστικού σόου προσκάλεσε τον Ράσελ Κρόου μέσω του Twitter. Ωστόσο, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, αν και είναι μεγάλος φαν, απέρριψε την πρόταση για να συνεχίσει τις οικογενειακές διακοπές του.

Ο Κίτινγκ έγραψε χαρακτηριστικά: «Γεια σου Ράσελ, ελπίζω να λάβεις αυτό το μήνυμα. Θα ήθελα πολύ να έρθεις στο X- factor την Κυριακή και να υποστηρίξεις τους καλλιτέχνες μου». Ο Κρόου απάντησε:«Γεια σου φίλε. Πρώτα από όλα, μου αρέσει πολύ αυτό που κάνεις στο σόου. Η ωριμότητά σου/ η αίσθηση περιπέτειας/ η αγάπη για τη μουσική είναι πολύ ξεκάθαρη. Δεν μπορώ να έρθω την Κυριακή. Έχω δύο μικρά αγόρια και κάνουμε διακοπές στη φύση».

Ο Ρόναν Κίτινγκ, από την πλευρά του, δεν το πήρε προσωπικά και απάντησε: «Σε ευχαριστώ για όσα είπες για μένα. Ελπίζω όλα να είναι καλά. Απόλαυσε το διάλειμμα με τα παιδιά».


Πηγή:stylista.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: