Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Παράξενα Το σούπερ ποδήλατο

Σκι για ώρα ανάγκης, ακόμη και φλογοβόλο για να κρατά μακρυά αυτοκίνητα και φορτηγά διαθέτει το ποδήλατο που κατασκεύασαν ερευνητές μετά από αιτήματα ιδιοκτητών ποδηλάτων που κατέθεσαν τις προτάσεις τους για το τι χρειάζονται

Και τι δεν κάνει αυτό το ποδήλατο…Θα μπορούσε κανείς αγοράζοντας το να κάνει τις καθημερινές του μετακινήσεις πιο ενδιαφέρουσες.

Το όνομά του είναι BOND και θα εμφανιστεί την επόμενη εβδομάδα στο Έαρλς Κόρτ του Λονδίνου. Δημιουργός του είναι το ilovemybike.co.uk και για να το κατασκευάσει ζήτησε από 800 ποδηλάτες να χρησιμοποιήσουν τι φαντασία τους και να πουν τι θα θελαν να κάνει το ποδήλατο τους.

Οι δημιουργοί αφού μάζεψαν όλες τις απόψεις έστιψαν το μυαλό τους και δημιούργησαν αυτό το τόσο παράξενο ποδήλατο.
Το 52% των ποδηλατών αγανακτούσαν με τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά που διέρχονταν πολύ κοντά τους. Έτσι αποφάσισαν να ενσωματώσουν ένα φλογοβόλο στο τιμόνι!

Σχεδόν το 25% των ερωτηθέντων ήταν απογοητευμένοι από τους Βρετανικούς δρόμους που είναι γεμάτοι λακκούβες με αποτέλεσμα να σκάνε τα λάστιχα. Ούτε αυτό είναι πρόβλημα. Οι δημιουργεί τοποθέτησαν ειδικές ερπύστριες στην πίσω ρόδα ώστε το ποδήλατο να πηγαίνει παντού.
'Ενα μεγάλο ποσοστό από τους ερωτηθέντες φοβόταν την κλοπή. Ουδέν πρόβλημα οι κατασκευαστές τοποθέτησαν ένα ειδικό κάθισμα εκτίναξης. Κάθε φορά που ο κλέφτης θα παραβιάζει το ποδήλατο η σέλα θα εκτινάσσεται.

Και όταν έχει πάγο στο δρόμο τι θα γίνεται;. Ουδέν πρόβλημα το ποδήλατο έχει ειδικά σκι στο μπροστινό μέρος για να κρατά ο ποδηλάτης την ισορροπία του.

Τέλος το ποδήλατο το οποίο θα κοστίσει 1200 λίρες και χρειάστηκαν δυο ολόκληρα χρόνια να δημιουργηθεί θα έχει τη δυνατότητα να γίνετε και κανό ώστε να πηγαίνει κανείς στη θάλασσα.

Πηγή:news247.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: