Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

«Τσίμπησε» βαθμό ο Ατρόμητος στην Τρίπολη


Ισόπαλο (1-1) έληξε στην Τρίπολη το παιχνίδι ανάμεσα στον Αστέρα και τον Ατρόμητο.
Ο Πούλιδο (16’) πέτυχε το γκολ των γηπεδούχων, ενώ για τους φιλοξενούμενους ισοφάρισε ο Καραλής (51’). Χωρίς νίκη ο Αστέρας στην έδρα του που είχε δοκάρι με τον Ρομπέρτο (39'), πρώτος βαθμός μακριά από το Περιστέρι για τον Ατρόμητο.

Ο Ατρόμητος μπήκε αποφασιστικά στο παιχνίδι, είχε την κατοχή της μπάλας και επισκεπτόταν με αξιώσεις την περιοχή του Ντεγκρά. Ο Αστέρας στη συνέχεια ισορρόπησε το παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί νωρίς στο σκορ με τον Πούλιδο (16’). Μετά το γκολ οι φιλοξενούμενοι πήραν και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπαθούσαν να απειλήσουν την εστία της ομάδας της Τρίπολης. Οι γηπεδούχοι έδειχναν να είναι ικανοποιημένοι με το προβάδισμα και αυτό που τους ενδιέφερε ήταν να διαφυλάξουν τα κεκτημένα. Θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και ένα δεύτερο τέρμα στο 39’ όταν η μπάλα βρήκε στο δοκάρι σε κεφαλιά του Ρομπέρτο.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου το σκηνικό δεν άλλαξε, καθώς ο Ατρόμητος προσπαθούσε να ισοφαρίσει και ο Αστέρας αμυνόταν. Στο 51’ η ομάδα του Γιώργου Δώνη έκανε το 1-1 με τον Καραλή φέρνοντας το ματς στα ίσα. Στη συνέχεια έγινε παιχνίδι κέντρου και οι δύο ομάδες έδειχναν φοβισμένες και πρωτίστως πρόσεχαν την άμυνά τους, με αποτέλεσμα να λείψουν οι μεγάλες φάσεις μπροστά από τις εστίες των δύο γκολκίπερ. Έτσι το ματς έληξε 1-1 με τον Αστέρα να μην μπορεί για ένα ακόμα παιχνίδι να νικήσει στην έδρα του και τον Ατρόμητο να κερδίζει τον πρώτο του βαθμό μακριά από το Περιστέρι.

Το φιλμ του αγώνα

12’ Ο Μπαζίνσκι έκανε βαθιά μπαλιά από την άμυνα, ο Ντεγκρά βγήκε και προσπάθησε να διώξει την μπάλα με το κεφάλι, όμως πέρασε από πάνω του αλλά ο Ουριμπάρι πρόλαβε και έδιωξε.
16’ ΓΚΟΛ (1-0). Ο Ροτζέριο εκτέλεσε κόρνερ, ο Μιχαηλίδης πραγματοποίησε άστοχη έξοδο και ο Πουλίδο με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον Αστέρα.
28’ Ο Μπρίτο μπήκε από τα αριστερά το σουτ που έκανε όμως πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Ντεγκρά.
31' Μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον Αστέρα. Ο Ροτζέριο βγήκε μόνος απέναντι από τον Μιχαηλίδη, εκείνος έπιασε το πρώτο πλασέ, η μπάλα κατέληξε στον Κρίς που δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα προ κενής εστίας αφού και πάλι ο Έλληνας τερματοφύλακας απέκρουσε διώχνοντας σε κόρνερ.
39' ΔΟΚΑΡΙ. Ο Ουριμπάρι εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, ο Σαρμιέντο απέκρουσε με κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Ρομπέρτο και κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Μιχαηλίδη.
53' ΓΚΟΛ (1-1). Ο Μπρίτο σέντραρε από αριστερά, έγινε λάθος συνεννόηση μεταξύ Φυτανίδη και Ντεγκρά, η μπάλα κατέληξε και πάλι στον Μπρίτο, ο οποίος πραγματοποίησε νέα σέντρα και ο Καραλής με κεφαλιά ισοφάρισε για τον Ατρόμητο.
77’ Ο Καμαρά γύρισε ωραία την μπάλα στον Σαγκανόφσκι ο οποίος πλάσαρε αλλά ο Ντεγκρά έδιωξε.

ΣΚΟΡΕΡ: 16’ Πουλίδο-53’ Καραλής
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ρούμπιλ, Φυτανίδης-Καραλής, Βινιάλ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βαγγέλης Βλάχος): Ντεγκρά, Ουριμπαρί, Ρούμπιλ (23’ Λαμπρόπουλος), Φυτανίδης, Πουλίδο, Λαδάκης, Κρις, Καρέρα (82’ Ρίος), Ροζέριο, Αράς (77’ Φορτούνης), Ρομπέρτο.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Μπαζίνσκι, Βινιάλ (78’ Μελισσάς), Σάμπου, Ολιβέιρα, Μπρίτο, Νεμπεγλέρας, Σαρμιέντο, Καραλής (65’ Σφακιανάκης), Σαγκανόφσκι (75’ Καμαρά), Περόνε.

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: