Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Πριν τον πελάτη και το X Factor

Η 19χρονη Κλόε είναι συνοδός κυρίων και πλέον παίκτρια του ριάλιτι X Factor της Βρετανίας. Χρειάζόταν όμως κι άλλη διαφήμιση κι έτσι ήρθε στη δημοσιότητα βίντεο από κρυφή κάμερα που εικονίζει την 19χρονη να κάνει χρήση κοκαΐνης πριν συναντήσει κάποιον πελάτη της

Και τι δεν θα κάνουν οι παραγωγοί των ριάλιτι για να κρατήσουν ζωντανό το έργο...

Αυτή τη φορά, ήρθε στη δημοσιότητα βίντεο από κρυμμένη κάμερα που εικονίζει μία 19χρονη πόρνη την Κλόε Μάφια η οποία συμμετέχει στο βρετανικό Χ Factor να κάνει χρήση κοκαΐνης, πριν συναντήσει έναν πελάτη της.

Η 19χρονη Κλόε έγινε πρωτοσέλιδο τις τελευταίες μέρες στα σκανδαλοθηρικά περιοδικά της Βρετανίας καθώς είναι η πρώτη συνοδός πολυτελείας που διαγωνίζεται στο παγκοσμίου φήμης παιχνίδι.

Στο βίντεο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας αποκλειστικά η Μίρορ (ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ) , η Κλόε μέσα σε διάστημα 50 λεπτών κάνει χρήση κοκαΐνης αξίας 450 λιρών λίγες ώρες πριν συνουσιασθεί με πελάτη της που την είχε "νοικιάσει" για δυο ώρες.

Η ιδία έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι αυτό είναι μια συνήθεια που έχει. Κάθε φορά που πρόκειται να βρεθεί με ένα πελάτη είτε στο λόμπι, είτε στις τουαλέτες των πολυτελών ξενοδοχείων κάνει χρήση κοκαΐνης για να νιώθει πιο απελευθερωμένη.

Η Κλόε, μητέρα μιας κορούλας, πριν λίγες μέρες έκανε άνω κάτω την οντισιόν του Χ Factor. Αρχικά κάνεις δεν μπορούσε να φανταστεί ότι αυτό το γλυκό κορίτσι ήταν μια ακριβοπληρωμένη συνοδός κυρίων. Η 19χρονη όσο και αν προσπάθησε να κρατήσει το επάγγελμά της κρυφό, τα νέα μαθεύτηκαν γρήγορα και έφτασαν στα αυτιά των κριτών και της παραγωγής.


Οι παραγωγοί του σόου από την πλευρά τους, ήταν θετικοί στην συμμετοχή της 19χρονης αν και τόνισαν ότι θα ήταν καλύτερο να μην ασκεί το επάγγελμά της όσο είναι στην εκπομπή!

Αρχικά οι κριτές της έδωσαν το πράσινο φως για να συνεχίσει, η Κλόε μάλλον δεν εκμεταλλεύτηκε πολύ σωστά την ευκαιρία που της δόθηκε.

Στο επόμενο επεισόδιο που θα προβληθεί στην Βρετανία, η όμορφη συνοδός εμφανίστηκε για να τραγουδήσει μπροστά στους κριτές πιο μεθυσμένη από ποτέ.

Η 19χρονη στάθηκε μπροστά στον κακό του παιχνιδιού Σίμον Κόγουελ σε άθλια κατάσταση, "βουτηγμένη" στη βότκα, φορώντας τα ίδια ρούχα με την προηγούμενη οντισιόν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κριτές, έστειλαν τη νεαρή σπίτι της και όλοι περιμένουν με ανυπομονησία να παρακολουθήσουν το νέο επεισόδιο του σόου.

Η αλήθεια είναι πάντως πως η νεαρή δεν δείχνει να ενοχλείται ιδιαίτερα από την αρνητική κριτική ενώ δεν διστάζει να παραδεχτεί πως από τότε που εμφανίστηκε στο σόου, το κασέ της έχει ανέβει επικίνδυνα, φτάνοντας μέχρι και τις 1200 λίρες μέσα σε μια βραδιά!


Πηγή:new247.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: