Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Κορμί για φίλημα σαν της Νικόλ Σέρζινγκερ

Θες να φτιάξεις κορμί για φίλημα; Ετοιμάσου να ιδρώσεις αφού η προπονήτρια Τζάνει Χόλιντει (Janey Holliday) μας αποκαλύπτει τα μυστικά άσκησης και διατροφής της Νικόλ Σέρζινγκερ (Νicole Scherzinger)!


Η σέξι Νικόλ έγινε γνωστή για το λίκνισμά της ως ηγέτιδα του μουσικού συγκροτήματος "Pussy Cat Dolls", και πέρσι μας απέδειξε τις χορευτικές της ικανότητες κερδίζοντας την πρωτιά στο αμερικάνικο "Dancing with the Stars"!

Η Σέρζινγκερ είναι 32 ετών και διαθέτει μια αδύνατη αλλά θηλυκή σιλουέτα με καμπύλες που καίνε!

Πώς έχτισε αυτό το κορμί: η Νικόλ ξεκίνησε από μικρή να χορεύει και έτσι απέκτησε αθλητικό σώμα. Πάντως, κατά τη διάρκεια της πρώτης της επαγγελματικής φωτογράφισης η Σέρζινγκερ έβαλα τα κλάματα γιατί δεν είχε συνηθίσει να δείχνει τόσο πολύ το κορμί της! Η πολυάσχολη ζωή της και η έντονη ενασχόληση με το χορό (οι χορογραφίες του συγκροτήματος 'Pussy Cat Dolls' από το 2003 μέχρι και σήμερα είναι συγκλονιστικές) έκανα την Νικόλ να διατηρήσει το σώμα της στην εντέλεια! Φυσικά οι τέλεια γυμνασμένοι γλουτοί της αποτελούν μεγάλο καμάρι της Νικόλ που θεωρείται γενικά αδύνατη.

Η δίαιτα της Νικόλ: η εντυπωσιακή Νικόλ λατρεύει το γρήγορο φαγητό και υποστηρίζει πως προτιμά να γυμνάζεται πάρα πολύ σκληρά παρά να κάνει εξαντλητικές δίαιτες για να διατηρεί τη σιλουέτα της. Η Σέρζινγκερ αποφεύγει το αλκοόλ αλλά δεν λέει όχι σε ένα ποτηράκι κρασί μαζί με το δείπνο της.

Το πρόγραμμα γυμναστικής της: η προπονήτρια της Νικόλ παραδέχεται πως η Σέρζινγκερ είναι μια απολύτως πειθαρχημένη μαθήτρια. Στο πρόγραμμα ασκήσεων της συνδυάζει το τρέξιμο με μαγικές κινήσεις ενδυνάμωσης των ποδιών και γλουτών. Έτσι, καταφέρνει να μειώνει το σωματικό της λίπος και να διατηρεί τα πόδια της λεπτά και δυνατά. Όπως εξομολογείται και η ίδια η τραγουδίστρια, δεν θα κατάφερνε να χορεύει και ταυτόχρονα να τραγουδά τόσο καλά χωρίς να είναι σε ιδανική φόρμα και το σώμα της.

Πώς θ' αποκτήσεις κι εσύ τέτοιο σώμα: σίγουρα, δεν αρκούν οι ευχές και πρέπει να δουλέψεις σκληρά και να ιδρώσεις πολύ.

* Ξεκίνα συνδυάζοντας ασκήσεις όπως οι λάνσεις, οι κοιλιακοί και τα βαθιά καθίσματα με έντονα μισάωρα γρήγορου τρεξίματος (στο δρόμο ή το διάδρομο του γυμναστηρίου).

*Ταυτόχρονα, θα πρέπει να αφιερώνεις τουλάχιστον 30 λεπτά την ημέρα σε μια μορφή άσκησης που να γυμνάζει όλο σου το σώμα. Μπορείς να πεις ναι στο χορό (η Νικόλ τον λατρεύει) ή ακόμα και στο κικ μποξ!

Αν ξεκινήσεις να γυμνάζεσαι τόσο σκληρά, πρέπει και να τρέφεσαι σωστά. Βάλε στη διατροφή σου ψάρι, λαχανικά και ρύζι ολικής άλεσης. Μην παραλείπεις τα απαραίτητα λιπαρά, γι' αυτό προτίμησε το παρθένο ελαιόλαδο, το αβοκάντο, τους καρπούς και τα σποράκια. Απόφυγε το αλκοόλ και τη ζάχαρη. Κατανάλωσε πολλά μικρά γεύματα μέσα στην ημέρα (τέσσερα με πέντε) και μην ξεχνάς να ενυδατώνεις το σώμα σου με μπόλικο νερό (ιδανικά, κατανάλωσε 2 λίτρα την ημέρα).

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμά σου:

Δευτέρα- τρέξιμο αντοχής για μία ώρα (στο γυμναστήριο ή έξω)

Τρίτη- μια ωρίτσα ασκήσεις με βάρη, κοιλιακοί και βαθιά καθίσματα

Τετάρτη- μια ώρα τρέξιμο με ενδιάμεσες κλιμακώσεις (sprints) για καλύτερη καύση του λίπους

Πέμπτη- 90λεπτο πρόγραμμα χορού ή κικ μποξ

Παρασκευή- 45 τρέξιμο στο διάδρομο ή ποδήλατο και 45λεπτά ασκήσεις μυικής ενδυνάμωσης για τις προβληματικές περιοχές (χέρια, πόδια, κοιλιά ή γλουτοί)

Σαββάτο- ξεκούραση

Κυριακή- 90λεπτά χορού, κικ μποξ ή στεπ


Πηγή:womenonly.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: