Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Μελ Γκίμπσον- Οξάνα Γκριγκορίεβα Ανατροπή στο πολύκροτο διαζύγιό τους;


Μόλις ένα μήνα πριν το RadarOnline δώσει στη δημοσιότητα τις κασέτες που ουσιαστικά «έκαιγαν» τον Μελ Γκίμπσον στην υπόθεση με την πρώην σύντροφό του Οξάνα Γκριγκορίεβα,....
......  οι δύο τους είχαν συμφωνήσει πως εκείνη θα κατέστρεφε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία.

Λίγο καιρό νωρίτερα ο Γκίμπσον είχε προτείνει στην Οξάνα να υπογράψουν ένα ιδιωτικό συμφωνητικό, αξίας 15 εκατομμυρίων, για να του παραδώσει όλα τα ντοκουμέντα προκειμένου να τα καταστρέψει εκείνος. Στο ίδιο συμφωνητικό γίνονταν σαφές ότι θα είχαν από κοινού την επιμέλεια της κόρης τους και, τέλος, ότι θα μοίραζαν στα Μέσα δελτίο Τύπου, όπου θα εξηγούσαν τους λόγους που αποφάσισαν να χωρίσουν.

Όταν όμως έφτασε η στιγμή να υπογράψουν το συμφωνητικό, όπου ξεκαθαρίζονταν όλα αυτά λεπτομερώς, συμπεριλαμβανομένου ότι η Γκριγκορίεβα θα λάμβανε ένα εκατομμύριο δολάρια και έπειτα 10.000 δολάρια κάθε μήνα για τα επόμενα 18 χρόνια -αρχής γενομένης από τον Ιανουάριο του 2011-, εκείνη έκανε πίσω.

Η πρώτη σύμβαση που είχε υπογραφεί βρίσκεται στα χέρια των Αρχών του Λος Άντζελες. Αν ο εισαγγελέας αποφανθεί πως η Γκριγκορίεβα εκβίαζε τον Γκίμπσον, υπάρχει πιθανότητα εκείνη να αρνηθεί να καταθέσει σε βάρος του Μελ στην υπόθεση ξυλοδαρμού καθώς ό,τι κι αν πει μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον της!

Πηγή: yupi.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: