Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Η μέρα των μεγάλων επιστροφών

Συναντήσεις με ιδιαιτερότητες περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα στο Champions League. Ζέεντορφ και Ιμπραΐμοβιτς ανταμώνουν με τον Άγιαξ ως παίκτες της Μίλαν στο Άμστερνταμ, ο Ντιντιέ Ντεσάμπ τίθεται αντιμέτωπος της Τσέλσι από τον πάγκο της Μαρσέιγ, ενώ ο Τόρστεν Φινκ υποδέχεται με τη Βασιλεία την αγαπημένη του Μπάγερν Μονάχου.


Ε’ Όμιλος

Βασιλεία-Μπάγερν Μονάχου 21:45

Πληγωμένη από την κάκιστη πορεία της στο πρωτάθλημα, αλλά και τους τραυματισμούς ταξιδεύει στην Ελβετία η Μπάγερν. Οι Βαυαροί προέρχονται από εντός έδρας ήττα από τη Μάιντς και πραγματοποιούν το χειρότερό τους ξεκίνημα στην Bundesliga τα τελευταία 33 χρόνια. Ο Λουίς Φαν Γκάαλ δεν υπολογίζει στους τραυματίες Ρόμπεν, Ριμπερί, Κοντέντο, Αλάμπα και Μπρένο. Ιδιαίτερο είναι το ματς για τον προπονητή της Βασιλείας, Τόρστεν Φινκ, που αγωνίστηκε στην Μπάγερν από το 1997 μέχρι το 2003. Η ελβετική ομάδα μετρά επτά νίκες στα τελευταία οκτώ ευρωπαϊκά ματς στην έδρα της.

Διαιτητής: Κρεγκ Τόμσον (Σκωτία)
Γήπεδο: «Σεντ Γιάκομπ»

Ρόμα-Κλουζ 21:45

Με την ψυχολογία στα ύψη έπειτα από τη νίκη με 1-0 επί της Ίντερ το Σάββατο η Ρόμα υποδέχεται την Κλουζ. Ο Πισάρο και ο Οκάκα δεν θα είναι στη διάθεση του Κλαούντιο Ρανιέρι, αλλά ο τελευταίος υπολογίζει στον Φιλίπ Μεξές που είναι τιμωρημένος στη Serie A. Η ρουμανική ομάδα επιστρέφει στο γήπεδο, όπου προ διετίας έκανε ντεμπούτο στο Champions League με νίκη 2-1 επί των «τζιαλορόσι».

Διαιτητής: Γιόνας Έρικσον (Σουηδία)
Γήπεδο: «Ολίμπικο»

Βαθμολογία

1. Μπάγερν 3 (2-0)
2. Κλουζ 3 (2-1)
3. Βασιλεία 0 (1-2)
4. Ρόμα 0 (0-2)

Επόμενη αγωνιστική (19/10)

Ρόμα-Βασιλεία
Μπάγερν Μονάχου-Κλουζ

Στ’ Όμιλος

Σπαρτάκ Μόσχας-Ζίλινα 19:30

Μεγάλο βήμα για την πρόκριση έκανε η Σπαρτάκ Μόσχας νικώντας προ δύο εβδομάδων τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» και θέλει να δώσει συνέχεια υποδεχόμενη την πρωτάρα στη διοργάνωση Ζίλινα, που προέρχεται από συντριβή με 4-1 από την Τσέλσι στη Σλοβακία.

Διαιτητής: Μάρτιν Χάνσον (Σουηδία)
Γήπεδο: «Λουζνίκι»

Τσέλσι-Μαρσέιγ

Δύο σερί ήττες στο Λιγκ Καπ και το πρωτάθλημα μετρά η Τσέλσι, που θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες. Ο Κάρλο Αντσελότι δεν υπολογίζει στους τραυματίες Λάμπαρντ, Μπεναγιούν, Καλού και Μποσίνγκουα, ενώ ο Ντρογκμπά θα εκτίσει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του. Οι Μασσαλοί δείχνουν να συνέρχονται μετά το εφιαλτικό τους ξεκίνημα στη Ligue 1. Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ, που τίθεται αντιμέτωπος της Τσέλσι, στην οποία αγωνίστηκε την περίοδο 1999/2000.

Διαιτητής: Φρανκ Ντε Μπλέκερε (Βέλγιο)
Γήπεδο: «Στάμφορντ Μπριτζ»

Βαθμολογία

1. Τσέλσι 3 (4-1)
2. Σπαρτάκ Μόσχας 3 (1-0)
3. Μαρσέιγ 0 (0-1)
4. Ζίλινα 0 (1-4)

Επόμενη αγωνιστική (19/10)

Σπαρτάκ Μόσχας-Τσέλσι (19:30)
Μαρσέιγ-Ζίλινα

Ζ’ Όμιλος

Οσέρ-Ρεάλ Μαδρίτης

Το 0-0 στην έδρα της Λεβάντε σκόρπισε απογοήτευση στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης το Σάββατο, αλλά πλέον τα βλέμματα στρέφονται στο ματς με την Οσέρ. Ο Ζοσέ Μουρίνιο αναζητεί λύσεις στο πρόβλημα αποτελεσματικότητας που έχει η ομάδα του και προανήγγειλε αλλαγές, με τον Καρίμ Μπενζεμά να διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα. Η «βασίλισσα» δεν έχει καλή παράδοση στη Γαλλία μετρώντας έξι ήττες και μόλις τρεις νίκες σε δέκα ματς. Εκτός μάχης είναι οι Κακά, Γκαράι, Αλμπιόλ και Κανάλες.

Διαιτητής: Κλάους Μπο Λάρσεν (Δανία)
Γήπεδο: «Αμπέ Ντεσάμπ»

Άγιαξ-Μίλαν

Ο Κλάρενς Ζέεντορφ και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς επιστρέφουν σαν αντίπαλοι στο Άμστερνταμ. Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί δέκα φορές στο παρελθόν, με τον Άγιαξ να μετρά πέντε νίκες και τη Μίλαν τέσσερις, ενώ έχουν συναντηθεί σε δύο τελικούς: το 1969 η Μίλαν θριάμβευσε με 4-1 επί του Άγιαξ, αλλά το 1995 ο «Αίαντας» πήρε το αίμα του πίσω με 1-0. Εκτός μάχης για τους «ροσονέρι» είναι οι τραυματίες Αμπροζίνι και Πάτο, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Παπασταθόπουλος. Για τους γηπεδούχους επανέρχεται ο τιμωρημένος στην πρεμιέρα Λουίς Σουάρες.

Διαιτητής: Φέλιξ Μπριχ (Γερμανία)
Γήπεδο: «Άμστερνταμ Αρένα»

Βαθμολογία

1. Μίλαν 3 (2-0)
2. Ρεάλ Μαδρίτης 3 (2-0)
3. Άγιαξ 0 (0-2)
4. Οσέρ 0 (0-2)

Επόμενη αγωνιστική (19/10)

Άγιαξ-Οσέρ
Ρεάλ Μαδρίτης-Μίλαν

Η’ Όμιλος

Παρτιζάν-Άρσεναλ

Η εντός έδρας ήττα από τη Γουέστ Μπρομ αποτέλεσε πισωγύρισμα για την Άρσεναλ. Ο Αρσέν Βενγκέρ αντιμετωπίζει για ακόμη μία φορά πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Ο Φαμπιάνσκι θα πάρει τη θέση του τραυματία Αλμούνια κάτω από τα δοκάρια, μία απουσία που προστέθηκε στις ήδη γνωστές των Φάμπρεγκας, Γουόλκοτ, Φαν Πέρσι και Βερμάελεν. Θετικό για την Παρτιζάν είναι το γεγονός ότι η Άρσεναλ μετρά τρεις ήττες στα ισάριθμα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στη διοργάνωση.

Διαιτητής: Βόλφγκανγκ Σταρκ (Γερμανία)
Γήπεδο: «FK Partizan Stadion»

Μπράγκα-Σαχτάρ Ντόνετσκ

Ο Φερναντίνιο είναι ο μεγάλος απών για τη Σαχτάρ, που στοχεύει στη δεύτερη νίκη της. Η πρωτάρα Μπράγκα προέρχεται από συντριβή με 6-0 από την Άρσεναλ στο Λονδίνο και θέλει να επαναλάβει τις εμφανίσεις των προκριματικών, όταν και απέκλεισε τη Σεβίλλη.

Διαιτητής: Κέβιν Μπλομ (Ολλανδία)
Γήπεδο: «Estadio Municipal de Braga»

Βαθμολογία

1. Άρσεναλ 3 (6-0)
2. Σαχτάρ Ντόνετσκ 3 (1-0)
3. Παρτιζάν 0 (0-1)
4. Μπράγκα 0 (0-6)

Επόμενη αγωνιστική (19/10)

Μπράγκα-Παρτιζάν
Άρσεναλ-Σαχτάρ Ντόνετσκ

Πηγή:sport-fm.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: