Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: σε καμπάνια γυναικείου αρώματος!

Μαζί με την Νουτ Σίαρ για το Givenchy Play for Her


Η εικόνα του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ φαίνεται πως θα μας απασχολήσει πολύ αυτή τη χρονιά. Όχι μόνο θα βγει προσεχώς στις αίθουσες η τελευταία του ταινία με τίτλο «The Social Network» και θέμα το Facebook αλλά πρωταγωνιστεί και στη νέα καμπάνια του γυναικείου αρώματος του οίκου Givenchy Play For Her. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τίμπερλεϊκ συνεργάζεται με τον γαλλικο οίκο, μια που ήδη είναι το πρόσωπο του αντίστοιχου αντρικού αρώματος Play. Ο σταρ μίλησε πρόσφατα για αυτή τη συνεργασία στο περιοδικό W:

Το αγαπημένο του άρωμα: "Φορούσα περισσότερο άρωμα όταν ήμουν μικρότερος αλλά τώρα φοράω το ανδρικό Play. Μου αρέσει το ότι είναι διακριτικό".

Αν δοκίμασε το άρωμα πριν πει ναι στη διαφήμιση: "Ναι. Και είχα πει πως θα ήθελα να είναι κάτι φρέσκο και διακριτικό- αν και δεν ήξερα πώς αυτό μεταφράζεται σε ένα άρωμα. Όταν μου έστειλαν να δοκιμάσω τα δείγματα, με τις νότες του γκρέιπφρουτ, είπα "ναι, αυτό είναι κάτι που θα φόραγα". Άν συμμετέχεις στη διαδικασία αντί να κλείνεις απλά ραντεβού για τη φωτογράφιση, πιστεύω πως κάνει ακόμα πιο ποιοτικό αυτό που δημιουργείς".

Οι μυρωδιές που του αρέσουν: "Τα εσπεριδοειδή και τα μπαχαρικά. Ξεχωριστά, όμως".

Αν θα βγάλει άρωμα με τη σειρά "William Rast" (to denim fashion brand με την υπογραφή του): " Ίσως. Δεν ξέρω αν θα ήμουν εγώ το πρόσωπο της διαφήμισης".

Ποια είναι η πιο σέξι ευωδιά σε μια γυναίκα: " Η μυρωδιά της το πρωί. Το πώς μυρίζει το δέρμα της, η αναπνοή της. Το λατρεύω».


Πηγή:stylista.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: