Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Και του χρωστούσε και τον πυροβόλησε!


Αιματηρή κατάληξη είχε ο διαπληκτισμός δύο επιχειρηματιών από την Θεσσαλονίκη ....
...... με τον 28χρονο ιδιοκτήτη ενός καφέ μπαρ έξω από τις Σέρρες που τους όφειλε χρήματα. Όταν ήρθαν στα χέρια με ολόκληρη την… οικογένειά του, ο νεαρός έβγαλε καραμπίνα και πυροβόλησε τον έναν από αυτούς!

Οι δύο επιχειρηματίες –ένας 40χρονος και ο 36χρονος συνεργάτης του- πήγαν με άγριες διαθέσεις στο κατάστημα για να ζητήσουν το υπόλοιπο χρημάτων που είχαν συμφωνήσει με τον νεαρό ιδιοκτήτη για παλιότερη συνεργασία τους.

Όταν εκείνος τους είπε ότι δεν θα τους τα έδινε, άρχισαν να προκαλούν ζημιές στο καφέ μπαρ. Τότε, δέχθηκαν την επίθεση του 28χρονου, του αδελφού του και του πατέρα του! Πάνω στον καυγά, ο 28χρονος απείλησε τους δυο άντρες με μια καραμπίνα αλλά καθώς πάλευαν το όπλο εκπυρσοκρότησε και ο 40χρονος έπεσε αιμόφυρτος στο
δάπεδο!

Και ενώ ο 36χρονος φίλος του έσπευδε να εξαφανιστεί τρομοκρατημένος, ο 28χρονος έβαλε τον τραυματία στο αυτοκίνητό του, τον μετέφερε στις Σέρρες και τον εγκατέλειψε κοντά στο νοσοκομείο όπου τον βρήκε ένας διερχόμενος οδηγός!

Λίγο αργότερα, ο δράστης συνελήφθη μαζί με τον αδελφό του και τον πατέρα τους που κατηγορούνται για συνέργεια και σήμερα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Σερρών, ενώ ο 40χρονος επιχειρηματίας που είναι σοβαρά τραυματισμένος διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Πηγή: protothema.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: