Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Τζένι ΜακΚάρθι: "Να γιατί χώρισα τον Τζιμ Κάρεϊ"

Μιλώντας στην εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey) την Τρίτη, το 37χρονο πρώην μοντέλο του Playboy αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο έβαλε τέλος στην 5χρονη σχέση της με τον Τζιμ Κάρεϊ (Jim Carrey).

"Σταμάτησε να με κάνει να γελάω", ισχυρίστηκε η Τζένι ΜακΚάρθι (Jenny McCarthy) όταν η διάσημη τηλεπαρουσιάστρια γύρισε την κουβέντα στον πρόσφατο χωρισμό της.

Το ζευγάρι χώρισε τον περασμένο Απρίλιο και μάλιστα οι δυο τους το ανακοίνωσαν μέσα από το Twitter ανταλλάσσοντας τις θερμότερες ευχές για ό,τι καλύτερο. Τώρα, η Τζένι υποστηρίζει ότι απλά σταμάτησε να περνάει καλά, οπότε δεν είχε νόημα να μένει σε μία τέτοια σχέση.

Ένα άλλο σημείο στο οποίο εστίασε η ΜακΚάρθι ήταν ότι δεν ένιωθε άνετα με την ταύτισή της τόσα χρόνια ως "η σύντροφος κάποιου διάσημου". "Είμαι αγωνίστρια και τώρα ξέρω πραγματικά τις δυνάμεις μου" παραδέχτηκε η Τζένι, τονίζοντας ότι προτεραιότητά της τώρα είναι ο εαυτός της.

Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους ο Κάρεϊ είχε έρθει πολύ κοντά στον 8χρονο γιο της καλής του, Έβαν (Evan) ο οποίος πάσχει από αυτισμό. "Με έμαθε πώς να αγαπώ. Και χωρίς τον Έβαν μπορεί να μην είχα δει ποτέ το μεγαλείο του πνεύματος της Τζένι", είχε πει ο Κάρεϊ σε μια συνέντευξη το 2008.

Από τη δική της πλευρά, η ΜακΚάρθι είχε επανειλημμένως επαινέσει την αφοσίωση του καλού της στον Έβαν. Μιλώντας επίσης στο "People" είχε πει κάποια στιγμή: "Έχει την ικανότητα να αγαπά και να αναλαμβάνει ευθύνες από τις οποίες οι περισσότεροι άντρες θα έφευγαν τρέχοντας.



Πηγή:womenonly.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: