Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Το πιο περίεργο γκολ τερματοφύλακα στην ιστορία (vid)

ο πιο περίεργο γκολ τερματοφύλακα στην ιστορίαΤο να σκοράρει ένας τερματοφύλακας στη σύγχρονη εποχή δεν είναι πλέον είδηση. Υπάρχουν τόσες περιπτώσεις που μπορούν να γεμίσουν μόνες τους ένα ολόκληρο site. Αυτό που συνέβη, όμως, τα ξημερώματα της Πέμπτης, στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Ζουβέντους με την Παλμέιρας Β για τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του πρωταθλήματος Βραζιλίας δεν έχει προηγούμενο.


Οι δύο ομάδες διεκδικούν τον προβιβασμό και μία αγωνιστική πριν το τέλος διασταύρωναν τα "ξίφη" τους στην έδρα της πρώτης. Στο πρώτο ημίχρονο η Ζουβέντους πήρε προβάδισμα δύο γκολ, ωστόσο στην επανάληψη ανέλαβε δράση ο Ντιόγο και με δύο τέρματα ισοφάρισε σε 2-2.
Στο 93ο λεπτό της συνάντησης, μετά από ένα κόρνερ της Ζουβέντους προκλήθηκε συμπλοκή μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων και ο τερματοφύλακας της Παλμέιρας Β αντάλλαξε γροθιές με έναν αντίπαλο και αποβλήθηκε. Εχοντας κάνει και τις τρεις αλλαγές, ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων τοποθέτησε τον Ντιόγο στο τέρμα και τότε συνέβη το απίστευτο.

Μετά από μία αδύναμη κεφαλιά, ο Βραζιλιάνος επιθετικός, ως τερματοφύλακας πλέον, μπλόκαρε την μπάλα και έκανε ένα βολέ. Ο... συνάδελφός του, όμως, της Ζουβέντους, είχε ανέβει για να βοηθήσει τους συμπαίκτες του και είχε αφήσει την εστία κενή. Η μπάλα από το βολέ του Ντιόγο χτυπάει μια φορά στο έδαφος, περνά όλους τους παίκτες που πιθανόν να διέκοπταν την πορεία της και καταλήγει στα δίχτυα, με τον Ντιόγο να πραγματοποιεί ένα απίθανο χατ-τρικ, που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του και διατήρησε "ζωντανές" τις ελπίδες ανόδου.
Πηγη:contra.gr



ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: